Jakub Forgács Krimi

HROZIVÁ nehoda na R1 medzi Bystricou a Zvolenom: Ťažko zranených vystrihovali hasiči! FOTO

Vodič podľa slov polície akoby netušil o rekonštrukcii a obmedzeniach na diaľnici a pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Čo nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÁ nehoda na R1 medzi Bystricou a Zvolenom: Ťažko zranených vystrihovali hasiči! FOTO
5
Galéria

Po nočnej nehode medzi Banskou Bystricou a Zvolenom si môžu dvaja pasažieri AUDI povedať, že sa druhýkrát narodili. Krajskí policajti o nehode informovali na sociálnej sieti.

Ťažko zranení

„Vodič (26) zo Zvolena akoby netušil o rekonštrukcii a obmedzeniach na diaľnici, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, nezvládol riadenie a v mieste, kde je cesta zúžená do jedného jazdného pruhu, prerazil svetelnú signalizáciu, betónové zábrany, vyletel do vzduchu, kde sa auto otočilo a zadnou časťou narazilo do stavbárskej unimobunky,“ uviedli muži zákona.

„Vodiča, ako aj jeho 36-ročného spolujazdca museli hasiči doslova vystrihnúť z auta a s ťažkými zraneniami boli prevezení do nemocnice,“ spomenuli.

Ako dodali policajti, všetky bližšie okolnosti, ako aj možné príčiny dopravnej nehody sú aktuálne predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Hrozivé zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zábery z nočnej nehody na R1
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM