Tlačové správy

Hnevá vás zlé počasie? Zvolenský Orlík ponúka viac ako len kúpanie!

Aj keď slnko nesvieti, ako by sa na leto patrilo, nezúfajte. Multifunkčný areál Orlík vám prináša omnoho väčšie možnosti, než len kúpanie. Čo všetko môžete na športoviskách vyskúšať?

Ilustračný obrázok k článku Hnevá vás zlé počasie? Zvolenský Orlík ponúka viac ako len kúpanie!
Zdroj: Športový areál Orlík

Letné prázdniny už naberajú na obrátkach a júl pomaly končí. Avšak počasie miestami pripomína skôr to aprílové. No netreba zúfať. Aj keď nie je práve najteplejšie, multifunkčný areál Orlík vám ponúka viac ako len kúpanie. Viete, čo všetko si môžete na športoviskách zahrať?

Športoviská

Zvolenský Orlík láka viacerými možnosťami športového vyžitia. To príde vhod aj vo chvíľach, keď na kúpanie je príliš chladno. Zabaviť sa môžete so svojimi priateľmi hneď na niekoľkých volejbalových ihriskách s vysokokvalitným pieskom s hĺbkou 30–40 centimetrov.

Areál ponúka, ako jeden z mála na Slovensku, dokonca aj športovisko pre plážový futbal. Na piesku sa môžete poriadne vyblázniť aj pri speed badmintone, kde sa určite zapotíte. Pokiaľ uprednostňujete antuku, k dispozícii máte aj tenisový dvorec.

Všetko športové náradie si je možné zapožičať priamo v areáli.

Bazény, tobogan aj sauna

Kúpalisko obsahuje tri solárne vyhrievané bazény, v ktorých prechladnutie nehrozí. Voda je denne udržiavaná. Vyšantiť sa môžete s deťmi v detskom bazéniku, ale aj na jedinečnom tobogane. K dispozícii je taktiež relaxačný a plavecký bazén.

Zvolenský Orlík nerád zaostáva svetovým trendom. Málokto vie, že areál obsahuje aj typickú fínsku saunu. Tá je určená pre štyri osoby.

Nezabudnite, že na Orlíku sa dá zabaviť a zašportovať si aj v nepriaznivom počasí. Minimálne môžete zrelaxovať na terase v nádhernom prostredí Zvolenskej priehrady.

FOTO: Športový areál Orlík
27
Galéria
Zdroj: Športový areál Orlík
Zdroj: Športový areál Orlík
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM