Jakub Forgács Krimi

FOTO: Zvolenská polícia na nohách. Akcia na námestí aj hliadky v uliciach

Dni mesta Zvolen zaplnili centrum mesta. Pribudlo aj policajtov v uliciach, ktorí museli vyraziť aj do akcie. Našťastie len hranej.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Zvolenská polícia na nohách. Akcia na námestí aj hliadky v uliciach
4
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Tento rok Mesto Zvolen oslavuje 774. výročie obnovenia mestských výsad uhorským kráľom Belom IV. Pri tejto príležitosti sa v piatok a v sobotu 26. a 27. mája 2017 konalo na Námestí SNP vo Zvolene kultúrne podujatie s názvom „Dni mesta" s bohatým kultúrnym programom.

„V piatok sa pri hlavnom pódiu predstavili aj príslušníci mestskej polície, ktorí predviedli ukážky sebaobrany a služobné zákroky proti výtržníkom. Popri ukážkach policajných zákrokov si mestská polícia plnila povinnosti aj na úseku prevencie a zabezpečenia verejného poriadku,“ uviedol Juraj Chabada, Náčelník mestskej polície.

„Do ulíc mesta bol velený zvýšený počet hliadok mestskej polície, ktoré sa starali o bezpečnosť návštevníkov podujatia. Počas uplynulého víkendu mestská polícia neevidovala vážnejšie narušenie verejného poriadku,“ dodal Chabada so slovami, že priebeh podujatia „Dni mesta Zvolen“, bol zabezpečený hliadkami, až do skorých ranných hodín.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery zo zásahu zvolenskej polície!

V OBRAZOCH: Zásah zvolenskej polície na Dňoch mesta
4
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM