Jakub Forgács Správy

Dlhé roky a ľudsky POMÁHAJÚ druhým: Vo zvolenskej nemocnici ocenili 6 sestier, FOTO

Zdravotné sestry boli na ocenenie nominované z jednotlivých oddelení, pričom nominácie prichádzali z vlastných radov, kolegyňa od kolegyne.

Ilustračný obrázok k článku Dlhé roky a ľudsky POMÁHAJÚ druhým: Vo zvolenskej nemocnici ocenili 6 sestier, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen

Nemocnica AGEL Zvolen sa podľa slov hovorkyne AGEL SK Martini Pavlikovej môže pochváliť mimoriadnou kvalitou ošetrovateľskej starostlivosti. „Dôkazom je nielen ocenenie Biele srdce, ktoré získala vedúca sestra neurologického oddelenie PhDr. Marta Hríbiková na celorepublikovej úrovni, ale aj dlhodobá spokojnosť ošetrovaných pacientov. Aj to boli dôvody, prečo sa vedenie nemocnice rozhodlo zorganizovať vlastné oceňovanie zdravotných sestier,“ uviedla.

Nominácie od kolegýň

„V rámci Bieleho srdca sú oceňované sestry, ktoré sú členkami Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek, ale mnoho našich sestier je len registrovaných v komore, čiže nie je možné ich oceniť Bielym srdcom. Preto naša nemocnica pristúpila k tomuto kroku, aj tieto sestry si zaslúžia ocenenie za ich dlhoročnú svedomitúa namáhavú prácu,“ približuje Mgr. Stanislava Píšová, námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Zvolen.

Zdravotné sestry boli na ocenenie nominované z jednotlivých oddelení, pričom nominácie prichádzali z vlastných radov, kolegyňa od kolegyne. „Ocenené sestry neskrývali potešenie nad uznaním, ktoré sa im dostalo ako z radov vedenia nemocnice, tak aj od vlastných kolegov. Po slávnostnom oceňovaní prezradili svoje pocity aj to, čo by odkázali novej generácii zdravotných sestier a ošetrovateľov,“ spomenula Pavliková.

Reakcie ocenených sestier si môžete prečítať na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Nemocnica AGEL Zvolen ocenila zdravotné sestry
8
Galéria
Zdroj: Nemocnica AGEL Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM