Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Nehoda na SNP: Sanitka do žiarskej nemocnice odvážala ženu (51)

Hasiči hlásili nehodu dvoch áut pri žiarskom domove dôchodcov. Podľa záchranárov sanitka odvážala do nemocnice jednu ženu.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na SNP: Sanitka do žiarskej nemocnice odvážala ženu (51)
Zdroj: TASR

Ako krátko po siedmej ráno (29.3.) informovalo Operačné stredisko Krajského riadenia HaZZ v Banskej Bystrici, na Ul. SNP v Žiari nad Hronom došlo k dopravnej nehode. Podľa prvej správy z informačného strediska hasičov sa mali na hlavnom ťahu mestom zraziť dve osobné autá, nehoda si vyžiadala aj zranenie. Na miesto vyrážali štyria príslušníci s jedným kusom techniky.

Ako po zásahu priblížil major Pavel Valenta zo žiarskeho hasičského zboru, išlo o zrážku dvoch áut na križovatke ulíc SNP a Jilemnického (pri domove dôchodcov). ,,Zranenú osobu prebrali zdravotníci a naložili ju do sanitky," uviedol Valenta.

Ako ubezpečila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová, k vážnym zraneniam pri nehode nedošlo. ,,Záchranári na mieste ošetrili ženu (51), ktorá mala problémy s dýchaním a previezli ju do nemocnie v Žiari nad Hronom. Bola pri vedomí, v stabilizovanom stave a bez fyzických poranení," ozrejmila Krčová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM