Tlačové správy

Žiarske Emporio má našliapnuté na špičkovú kaviareň: Po novom aj BIO káva, fajnšmekri si prídu na svoje!

Príjemná kaviareň v centre mesta rozšírila svoju ponuku o kávovú delikatesu. Novinka má ulahodiť zmyslom i zdraviu a pohladkať chuťové poháriky tých najnáročnejších kávičkárov...

Ilustračný obrázok k článku Žiarske Emporio má našliapnuté na špičkovú kaviareň: Po novom aj BIO káva, fajnšmekri si prídu na svoje!
Zdroj: Dnes24.sk

Káva, jeden z najobľúbenejších nápojov na svete a štartér, bez ktorého mnohí z nás nemôžu začať deň. Šálku čierneho zlata si chodí mnoho Žiarčanov vychutnať do útulnej kaviarne na žiarskom námestí.

Teraz Emporio Caffe Bar svoju ponuku rozšírilo aj o novinku, ktorou sa zavďačí aj najnáročnejším kávičkárom. Nová káva ulahodí nielen chuťovým bunkám, ale aj vášmu zdraviu.

,,Rozhodli sme sa ponúknuť našim zákazníkom BIO kávu. Ide o BIO 100 % Arabicu priamo z brazílskych plantáží s certifikáciou. Táto káva je bez obsahu pesticídov, herbicídov a chemických hnojív,“ hovorí majiteľ Martin Packo s tým, že v ponuke stále zostávajú aj všetky obľúbené kávičky, ktoré si zákazníci vychutnávali doteraz.

Neváhajte a skúste novinku ešte dnes! Najvyššia kvalita z ďalekých brazílskych plantáži vás čaká v pohodlí príjemnej kaviarne, do ktorej to máte na skok.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Emporio Caffe Bar: Obľúbená kaviareň v centre mesta
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM