Martin Károly Iné športy

Vo Vyhniach už 17. ročník MMSR juniorov na antuke

Vyhne 3. augusta- V dňoch 20. až 22. augusta sa uskutoční už 17. ročník obnovenej tradície volejbalových turnajov vo Vyhniach - Medzinárodné majstrovstvá Slovenska juniorov a junioriek vo volejbale na antuke "Memoriál Júliusa Moru".

V uvedených dňoch bude možné opäť po roku vidieť vrcholový volejbal v podaní najlepších slovenských družstiev v juniorských kategóriách a zároveň možnosť porovnať športové umenie mladých slovenských volejbalistov a volejbalistiek s ich zahraničnými rovesníkmi. Prisľúbená je účasť slovinských volejbalistiek a volejbalistov z Mislinje a Mariboru. Z Českej republiky prídu volejbalistky a volejbalisti z Frýdku Místku, Ostravy, Zlína, možno aj z Brna a Prahy. Účasť avizovali reprezentačné výbery Slovenska v kategórii kadetov a kadetiek. Predbežný prísľub dali aj družstvá z Poľska.

Obhajcami majstrovského titulu z minulého ročníka sú volejbalisti z tímu Jastrzebie – Borynia z Poľska a volejbalistky z TJ Sokol Frýdek Místek, ktoré majú tento rok príležitosť získať prvenstvo tretíkrát za sebou.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM