Barbara Dallosová Krimi Správy

Úlovok žiarskych policajtov: FOTO z domovej prehliadky, toto všetko našli

Naši kriminalisti vyšetrujú ďalší prípad drogovej trestnej činnosti. Po prehliadke auta a domovej prehliadke zadržali muža.

Ilustračný obrázok k článku Úlovok žiarskych policajtov: FOTO z domovej prehliadky, toto všetko našli
7
Galéria

Žiarski kriminalisti vyšetrujú ďalší prípad drogovej trestnej činnosti, zaistili podozrivý materiál počas prehliadky auta aj následnej domovej prehliadky v Banskoštiavnickom okrese. Krajská polícia o tom informuje na svojom oficiálnom facebookovom profile.

,,Kriminalisti zaistili zatavenú striekačku či sklenenú ampulku s obsahom bielej kryštalickej látky, skladačku z alobalu či plastové vrecko so zelenou sušinou a iné. Medzi zaistenými vecami sú aj rôzne pomôcky, u ktorých je predpoklad, že súvisia s páchaním drogovej trestnej činnosti," uvádza políia s tým, že všetok zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie.

Ako dodávajú muži zákona, vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. ,,V súvislosti so zločinom polícia zadržala jednu osobu. Prípad je v štádiu vyšetrovania," uzatvárajú nateraz policajti.

Policajné zábery z akcie zameranej na drogy
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM