Barbara Dallosová Správy

Premiér Fico na oficiálnej návšteve Žiaru nad Hronom: VIDEO záznam z tlačovky

Robert Fico sa na tlačovke dotkol niekoľkých aktuálnych otázok. Na tlačovke padli slová o platoch zamestnancov závodu i o nefunkčnom zimnom štadióne.

Ilustračný obrázok k článku Premiér Fico na oficiálnej návšteve Žiaru nad Hronom: VIDEO záznam z tlačovky
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Predseda vlády absolvoval oficiálnu návštevu mesta Žiar nad Hronom. Stretol sa so žiarskymi gymnazistami, s vedením firmy v priemyselnom parku a rokoval s primátorom Petrom Antalom. Na záver sa zúčastnil brífingu o absolvovanom programe na Mestskom úrade spolu s podpredsedom vlády pre investície a informatizáciu Petrom Pellegrinim a štátnou tajomníčkou ministerstva vnútra Denisou Sakovou.

,,S pánom primátorom sme prešli aktuálne otázky rozvoja mesta. Chcem zablahoželať pánovi primátorovi, Žiar je mesto, ktoré je moderné, ktoré sa rozvíja. Ste lídrom v odpadovom hospodárstve, čo môže ťažko hociktoré mesto o sebe povedať. Veľmi ma zaujali vaše iniciatívy, pokiaľ ide o podporu športu, rôzne zóny oddychu či sociálne služby," rozhovoril sa o svojom pohľade na Žiar premiér.

Robert Fico sa na tlačovej besede vyjadril aj k nezamestnanosti v okrese, k rekonštrukcii žiarskeho zimného štadióna a k ďalším aktuálnym otázkam. Viac vo videu.

VIDEO: Premiér Robert Fico na tlačovke v Žiari nad Hronom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM