Krimi

Policajti zvrejnili detailné VIDEO z prepadu benzínky v Ladomerskej Vieske: Poznáte ho?

Otrasné zábery. Muž vojde na známu čerpaciu stanicu v Ladomerskej Vieske so zbraňou v ruke. Je maskovaný, ale... Pozrite si pozorne spomalené zábery.

Zdroj: Facebook

Ako sme vás už pred časom informovali, neznámy páchateľ so zbraňou v ruke vtrhol v do priestorov čerpacej stanice v obci Ladomerská Vieska, kde od obsluhy za pokladňou požadoval peniaze. Peniaze si nakoniec odniesol v igelitovej taške a z miesta ušiel.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a po páchateľovi pátra. Touto cestou sa na občanov obraciame s prosbou o pomoc a spoluprácu pri stotožňovaní osoby na fotografiách,“ informujú muži zákona na oficiálnom FB Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ak by niekto osobu spoznal podľa oblečenia, chôdze, alebo iných znakov a vedel by k tejto osobe poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, oznámte to na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom sociálnej siete facebook na našej oficiálnej stránke polície Banskobystrického kraja www.facebook.com/KRPZBB

Zdroj: Polícia SR - BB kraj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM