Jakub Forgács Krimi

Muž nabral ODVAHU v pravej chvíli: Zadržal dvojicu ZLODEJOV a nielen to, FOTO

Peňaženka s nepoškodeným obsahom sa vďaka všímavému a odvážnemu občanovi vrátila majiteľke. Ako dopadli páchatelia?

Ilustračný obrázok k článku Muž nabral ODVAHU v pravej chvíli: Zadržal dvojicu ZLODEJOV a nielen to, FOTO
1
Galéria

Odvážny občan zadržal dvojicu zlodejov. Táto udalosť sa stala v utorok (5.9.) v Žiari nad Hronom. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Hrdinský čin

„Nič netušiaca 52 – ročná žena čakala pri stánku so zmrzlinou a pod pazuchou mala svoju peňaženku. V tom ku nej prišla dvojica neznámych mužov a jeden z nich jej peňaženku odtiaľ vytrhol a dali sa na útek,“ uviedli.

Celú situáciu si všimol 34 – ročný muž zo Žiaru nad Hronom a začal páchateľov prenasledovať. „Podarilo sa mu ich dostihnúť a zadržať až do príchodu polície,“ pokračovali muži zákona.

Policajti zistili, že ide o dvojicu občanov Maďarska vo veku 26 a 32 rokov. „Odvážny Žiarčan, ktorý dvojicu zadržal policajtom povedal, že bol s nimi aj tretí muž, ktorý keď videl, že krádež sa nepodarila z miesta ušiel. Na základe jeho popisu skončil zakrátko aj ten v rukách žiarskych kriminalistov,“ dodali policajti so slovami, že peňaženka s nepoškodeným obsahom sa tak vďaka všímavému a odvážnemu občanovi vrátila majiteľke a trojica „podnikavcov“ z Maďarska čelí trestnému stíhaniu pre prečin krádeže.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Odvážny občan zadržal dvojicu zlodejov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM