Správy Samospráva

Moderné učebne na žiarskej škole: Mesto hľadá firmu, ktorá ich prerobí

Odborné učebne fyziky, chémie a biológie zrekošntruuje mesto na škole vďaka dotácii vo výške takmer, zvyšok pridá z vlastného rozpočtu.

Ilustračný obrázok k článku Moderné učebne na žiarskej škole: Mesto hľadá firmu, ktorá ich prerobí
Zdroj: TASR

Žiarska samospráva hľadá dodávateľa stavebných prác v rámci modernizácie učební v Základnej škole na Jilemnického ulici. Predpokladaná hodnota zákazky, ktorú mesto obstaráva prostredníctvom elektronického systému Josephine, je 39 778 eur bez DPH.

Ako sa uvádza v súťažných podkladoch, v rámci prác bude nanovo obnovený povrch stien, stropov a podláh a budú privedené nové rozvody elektroinštalácie a zdravotechniky ku žiackym stolom. Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude najnižšia cena, ponuky môžu záujemcovia podávať do 7. mája.

Odborné učebne fyziky, chémie a biológie zrekošntruuje mesto na škole vďaka dotácii vo výške takmer 183 800 eur z Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Sumou takmer 9700 eur z vlastných zdrojov prispeje na projekt mesto.

Modernizácia bude okrem stavebno-technických úprav zahŕňať aj vybavenie učební moderným a funkčným interiérovým vybavením, IKT vybavením a didaktickými pomôckami.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM