Barbara Dallosová Rôzne Správy

Hľadá sa najobľúbenejšie jedlo zo žiarskeho regiónu: Ktorý je váš TOP recept?

Aj naše končiny majú svoju kuchyňu. Na ktoré žiarske jedlo od starej mamy nedáte dopustiť? Pomôžte nám vybrať najobľúbenejší recept regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa najobľúbenejšie jedlo zo žiarskeho regiónu: Ktorý je váš TOP recept?
Zdroj: Dnes24.sk

Aj do našich končín si už našli cestu jedlá z celého sveta, mnohí však stále nedáme dopustiť na tradičné pochúťky, ktoré rozvoniavali z kuchýň našich starých mám.

Aj Žiar nad Hronom, Kremnica či okolité obce majú svoje vlastné recepty. My teraz hľadáme ten najobľúbenejší. Podeľte sa s nami o vášho favorita. Zapojte sa do nášho hľadania a napíšte nám do utorka 30. júla 8:00 hod. svoje najobľúbenejšie jedlo, ktoré pochádza z nášho regiónu. Môžete tak urobiť:

  • v komentári na našej facebookej stránke pod týmto príspevkom,
  • v komentári na instagrame k tejto fotke,
  • e-mailom na ziar@global24.sk,
  • alebo v komentári priamo pod týmto článkom.

Z vašich odpovedí vyberieme najviac frekventované jedlá, ktoré majú pôvod v našom regióne. Následne spustíme na našom portáli anketu, v ktorej budete môcť za jednotlivé špeciality zahlasovať. No a z tohto online hlasovania vzíde víťaz – najobľúbenejšie regionálne jedlo podľa čitateľov Žiar24.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Žiaru nad Hronom a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM