Tlačové správy Tlačové správy

Ďalšie novinky v Europe. Čo vás čaká?

Zeleň a detský kútik vo food court-e, ale aj nové parkovisko. Bystrická Europa pripravuje pre svojich návštevníkov ďalšie novinky, ktoré spríjemnia ich pobyt v tomto nákupnom centre. Dnes začínajú práce spojené s prestavbou food courtu, výstavba nového parkoviska prebieha už od začiatku októbra.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie novinky v Europe. Čo vás čaká?
Zdroj: Dnes24.sk

Prestavba stravovacích priestorov centra potrvá necelý mesiac. Nový food court by mal návštevníkom slúžiť od 1. novembra. Dobrou správou je, že počas rekonštrukcie bude uzavretá vždy len jeho časť, a tak nebudú mať návštevníci problém sadnúť si a zahnať hlad po nákupoch aj naďalej.

Zámerom architektov je vniesť do priestoru viac zelene a pomyselne ho prepojiť s neďalekou dominantou mesta, vrchom Urpín. Priestor by mal byť celkovo vzdušnejší a svetlejší, s príjemnou modernou atmosférou. Vďaka prestavbe sa tiež navýši počet miest na sedenie a kapacita food court-u tak vzrastie o štvrtinu. V rámci zariadenia nového food court-u pribudne zariadenie na ohrev jedál, umývadlo na ruky a detský kútik, kde sa budú môcť pohodlne najesť aj tí najmenší. „Snažíme sa pravidelne zlepšovať kvalitu našich priestorov po technickej, estetickej, ale aj funkčnej stránke a prispievať tak k zlepšovaniu poskytovaných služieb, čoho dôkazom sú aj nové wi-fi zóny, či nedávno inštalovaný ekostrom na nádvorí centra. Po menších zmenách sme teraz pristúpili k prestavbe food court-u a výstavbe nového parkoviska,“ vysvetľuje Tomáš Hollý, Centre manager Europa SC.

Parkovisko by malo na svojom mieste stáť už začiatkom decembra a prispieť tak k pohodlnejšiemu parkovaniu už počas vianočných nákupov. „Vzhľadom na to, že vjazd na stavenisko prechádza cez existujúce parkovisko, bude počas výstavby čiastočne obmedzená prevádzka existujúcich komunikácií a časti parkovacích miest. Obmedzenia však budú len dočasné, takže naši návštevníci nemusia mať obavy,“ dodáva Hollý.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Ďalšie novinky v Europe. Čo vás čaká?
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM