Ľudovít Havra Futbal

Víkend nabitý futbalom: Kompletný prehľad TU

Pozrite si prehľad futbalových stretnutí dospelých, ktoré sa odohrajú tento víkend v našom regióne. Diváci a fanúšikovia môžu sledovať 23 zápasov, v ktorých budú kluby III. ligy, IV. ligy, V. ligy, I. triedy a II. triedy bojovať o body s cieľom vylepšiť si postavenie v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Víkend nabitý futbalom: Kompletný prehľad TU
Foto: Karol Krist / Zdroj: Dnes24.sk

III. LIGA VÝCHOD

26. kolo – 19.5.13 17:00

MFK Košice B (7) – Pohronie A (1)

Pohronie A si minulé kolo opäť vylepšilo postavenie na čele tabuľky a svoj náskok zvýšilo na 12 bodov, keďže Dukla Banská Bystrica zaváhala s MFK Košice B. Práve tento súper privíta v nedeľu na svojom trávniku aj Pohronie. Hosťom sa na jar naozaj darí, keďže z posledných 6-tich zápasov prehrali iba jeden a to práve s Duklou a aj góly inkasovali len v tomto zápase. Dobrú bilanciu však majú aj domáci, keďže posledné 3 zápasy neprehrali, získali 7 bodov a inkasovali len jeden gól od Dukly.

MAJSTROVSTVÁ REGIÓNU STRED

Predohrávka 30. kola – 15.5.13 17:00

Brusno – Pohronie B 1:1 (1:1)
Góly: Púchy – Blaho

V stredu 15. mája sa odohral zápas Brusno vs. Pohronie B, ktorý skončil remízou v pomere 1:1. Tento výsledok bude zohľadnený v ligovej tabuľke po skončení 24. kola súťaže.

24. kolo – 19.5.13 17:00

Pohronie B (14) – Nová Baňa (9) (sobota)

Bytča (10) – Banská Štiavnica (12)

Pohronie B na jar stále vyhralo a zároveň bodovalo len v jednom zápase proti Kysuckému Novému Mestu, keď bolo posilnené o hráčov z A-mužstva. Nová Baňa sa naopak po zlom vstupe do jari pomaly rozbieha a posledné 4 zápasy neprehrala. Ten posledný vyhrala doma s MFK Banská Bystrica v pomere 3:1. Banská Štiavnica cestuje v nedeľu do Bytče, kde bude chcieť nadviazať na dobrý vstup do jarnej časti ligovej sezóny, pretože z posledných 4-och zápasov vyhrala iba jeden, t. j. ten posledný proti Lokomotíve Zvolen v pomere 3:1.

IV. LIGA JUH

22. kolo – 19.5.13 17:00

Štiavnické Bane (7) – Čierny Balog (14)

Fiľakovo (5) – Žarnovica (2)

Štiavnické Bane ťahajú 4-zápasovú víťaznú sériu, ktorú budú chcieť ešte rozšíriť aj s posledným Čiernym Balogom. Žarnovica nastrieľala na jar úctyhodných 22 gólov a prehrala len úvodný jarný zápas v Málinci. V nedeľu ju čaká ťažký súper vo Fiľakove. Obom klubom IV. ligy sa na jar darí, tak uvidíme či im to vydrží aj po 22. kole súťaže.

V. LIGA SKUPINA C

21. kolo – 12.5.13. 16:30

Veľká Lehota – Hrochoť 0:5 (0:2)
Góly: Šimkovič, Dorotovič, Sláva, Poničan, Maľa

Zápas 21. kola, ktorý sa nedohral z dôvodu inzultácie rozhodcu zo strany domáceho hráča sa pripísal v prospech hostí v pomere 5:0. Výsledok bude zohľadnený v tabuľke po dohratí 22. kola súťaže.

22. kolo – 19.5.13 17:00

Selce (11) – Veľká Lehota (14)

Slovenská Ľupča (5) – Hliník nad Hronom (12)

Veľká Lehota bude hrať o dôležité body v Selciach a Hliník nad Hronom si zmeria sily so Slovenskou Ľupčou. Obom klubom V. ligy sa na jar nedarí, keďže obaja vyhrali len po jednom zápase a jeden zápas remizovali. Inak je to jedna prehra za druhou a neschopnosť odpútať sa od spodných priečok ligovej tabuľky.

I. TRIEDA

22. kolo – 19.5.13 17:00

Bzenica (14) – Kremnica (9)

Brehy (10) – Slaská (3)

Rudno nad Hronom (12) – Lovčica-Trubín (11)

Repište (1) – Župkov (6)

Hodruša-Hámre (8) – Lovča (4)

Stará Kremnička (13) – Lutila (5)

Horná Ves (2) – Voznica (7)

Veľmi zle hrajúca a zaslúžene posledná Bzenica privíta Kremnicu, ktorá by sa po dvoch nevydarených domácich zápasov mohla vonku opäť nakopnúť. Slaská na jar stále s najlepšou ligovou obranou, keďže inkasovala len 4 góly, cestuje do Brehov, ktoré ťahajú 5 zápasov bez prehry, ale z toho až 3-krát remizovali v pomere 2:2. Trápiace sa Rudno nad Hronom bude bojovať o dôležité body s Lovčicou, ktorá je na jar zatiaľ neporaziteľná. Repište v zápase s Lovčicou stratilo prvé jarné body a mierne aj náskok na čele tabuľky, ktorý bude chcieť opäť vylepšiť vo vzájomnom zápase so Župkovom, ktorý na jar podáva nevyrovnané výkony, ale prehral iba raz prekvapujúco so Starou Kremničkou. Na jar sa nedarí ani Hodruši, keďže vyhrala len so Bzenicou a dokopy nastrieľala len 5 gólov. Jej súper z Lovče so strelcom Milanom Kukučkom si po nevydarených 3 zápasoch mierne napravil chuť v tom poslednom, keď jednoznačne zdolal Starú Kremničku v pomere 6:0. Stará Kremnička patriaca spolu s Rudnom a Bzenicou medzi najhoršie kluby súťaže bude chcieť potrápiť Lutilu, ktorá však tiež prežíva hernú krízu. Dôkazom je jeden bod z posledných 4-och zápasov a iba 2 vsietené góly. A Horná Ves s najlepším jarným útokom, ktorý už nastrieľal 23 gólov si zmeria sily s Voznicou, ktorá sa po nevydarenom jarnom úvode pomaly rozbieha a momentálne ťahá 3-zápasovú víťaznú sériu.

II. TRIEDA JUH

Dohrávka 19. kola 15.5.13 17:30

Vyhne – Banská Štiavnica B 3:3 (2:2)
Góly: Kašiar 2×, Benča – Šovčík 2×, Šíma

V dohrávke 19. kola, ktorá sa hrala v stredu 15. mája sa zrodila remíza 3:3, ktorá bude zohľadnená v tabuľke po dohratom 20. kole ligovej súťaže.

20. kolo 19.5.13 17:00

Banská Štiavnica B (8) – Prenčov (6) (sobota)

Ladomerská Vieska (9) – Horné Hámre (3) (10:00)

Ostrý Grúň (7) – Dolná Trnávka (4)

Banská Belá (5) – Prestavlky (10)

Banská Štiavnica by chcela po prehre s Tekovskou Breznicou a remíze s Vyhňami opäť naskočiť na víťaznú vlnu, o čo sa bude snažiť v domácom zápase proti Prenčovu, ktorý je ale nabudený hladkým a prekvapujúcim víťazstvom s lídrom súťaže v pomere 5:0. Ladomerská Vieska na jar ešte nevyhrala, ale v poslednom zápase s Prenčovom vsietila aspoň prvé jarné góly. Jej súper z Horných Hámrov však tiež prežíva hernú krízu, keďže na jar porazil len posledné Prestavlky a potom už všetky zápasy prehral s hrozivým skóre 2:12. Ostrý Grúň zatiaľ odohral len 4 jarné zápasy, z ktorých ale 3-krát vyhral. V nedeľu privíta najlepší jarný útok súťaže z Dolnej Trnávky s 20-timi vsietenými gólmi a s 9-gólovým strelcom Struhárom, ktorá však posledný zápas prehrala. Jej premožiteľom bola Banská Belá, ktorá na jar prehrala len úvodný zápas s lídrom ligy a naplno bodovať by zrejme mala aj v nedeľu s poslednými Prestavlkmi. Líder ligy Tekovská Breznica, ktorá v posledom zápase prekvapujúco stratila prvé body v súťaži po prehre s Prenčovom a ich prenasledovateľ z Vyhieň majú toto kolo voľno.

II. TRIEDA SEVER

20. kolo – 19.5.13 17:00

Šašovské Podhradie (8) – Jastrabá (6) (10:00)

Nevoľné (11) – Hronská Dúbrava (9)

Kopernica (10) – Janova Lehota (1)

Krahule (4) – Trnava Hora (5) (9:30)

Kremnické Bane (7) – Ihráč (2)

Na severe bude toto kolo oddychovať tretia Piteľová. Šašovské Podhradie na jar len s jednou výhrou bude hrať proti Jastrabej, ktorá dokázala zatiaľ naplno bodovať iba doma. Posledné Nevoľné s 3-mi prehrami v rade privíta Hronskú Dúbravu s jarnou bilanciou 2 výhry, 2 prehry a 1 remíza. Krahule po dvoch víťazstvách s Hronskou Dúbravou a Nevoľným posledný zápas prehrali v Janovej Lehote v pomere 0:3. V nedeľu ráno si zmerajú sily s ich tabuľkovým prenasledovateľom Trnavou Horou, ktorá bola na jar pokorená tiež iba lídrom z Janovej Lehoty. Kremnické Bane zaznamenali na jar iba jedno víťazstvo proti Kopernici, čo budú chcieť proti Ihráču vylepšiť. Ak však neberieme do úvahy kontumáciu zápasu s Janovou Lehotou, tak hostia z Ihráča na jar ešte neprehrali.

Poznámka: V zátvorkách pri kluboch je uvedené ich aktuálne umiestnenie v tabuľke.

Foto: Karol Krist

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM