Tlačové správy

Obľúbený obchod ADAM s 50% zľavami: Nechajte sa rozmaznávať

Veľký výpredaj! Pánske aj dámske kolekcie až s 50% zľavami.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený obchod ADAM s 50% zľavami: Nechajte sa rozmaznávať
3
Galéria
Zdroj: ADAM

Dôvera v značku je niečo imaginárne, nedá sa kúpiť, ani vnútiť zákazníkovi. Je to pocit spolupatričnosti k istej skupine, pocit presvedčenia,  jed­noznačné  poskytovanie  100%  servisu  každému  jednému  zákazníkovi, každú minútu, každý deň, je to ilúzia, ktorá v nás vyvoláva túžbu, ruka v ruke hrdosť, že patríme k istej skupine ľudí, ktorí  sú nám istým spôsobom blízki. 

Je to neviditeľná niť, ktorá sa ťahá medzi značkou a zákazníkom.

Taká, ktorá sa nikdy nepretrhne. Nevidíte ju, ale cítite ju. Na oboch stranách.

Obchod, kde sa o vás postarajú

V našom segmente na trhu má veľkú silu v rukách predajný asistent, ktorý je najdôležitejším článkom vo vybudovaní dôvery ku konkrétnej značke. Zo skúsenosti vieme, že naši predajní asistenti sú naša najväčšia hodnota, ktorú máme, a ktorá nesklame žiadneho zákazníka. Aj vďaka nim sa k nám naši zákazníci neustále vracajú a utvrdzujú nás v tom, že má zmysel budovať dôveru značky ADAM.

Tradícia a kvalita

ADAM je slovenská firma pôsobiaca na domácom trhu už od roku 1994, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom pánskej konfekcie. Firma aktuálne ponúka širokú škálu produktov pre pánov – košele, obleky, saká, kabáty, doplnky a mnoho ďalších produktov elegantnej a ležérnej konfekcie.

Od začiatku svojej histórie firma ADAM pôsobí v malebnej obci Lubeník v srdci Slovenskej republiky.

Aktuálne vedieme dielnu a niekoľko predajni po celom Slovensku s viac ako 100 zamestnancami. Denne vyrobíme a vydistribujeme stovky produktov do našej sieti predajní. Pre našich zákazníkov neustále pripravujeme možnosti výhodných nákupov a vytvorili sme pre nich ADAMklub, aby sme s nimi boli v neustálom kontakte prostredníctvom odmien. Našou hlavnou prioritou je priniesť na slovenský trh precíznosť a kvalitu v tých najnovších módnych trendoch. Spokojnosť zákazníka nás vedie vpred…

ADAM s 50% zľavami!
3
Galéria
Zdroj: ADAM

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: ADAM
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM