Eva Viestová Krimi

Nešťastie v závode: V Revúcej zasahoval vrtuľník!

Ďalšia tragédia v magnezitke! Na tiesňovú linku bol nahlásený požiar či výbuch elektrickej rozvodne v areáli spoločnosti Slovenské magnezitové závody Jelšava. Pri nehode boli zranení dvaja pracovníci. Jedného z nich, vo veku 67-rokov museli previezť

Nešťastie nahlásili v pondelok ráno o 9:20. Na miesto udalosti boli následne vyslaní štyria hasiči s technikou. „Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že na mieste sa už nachádza posádka zdravotnej záchrannej služby a ošetruje dve zranené osoby, ktoré mali popáleniny,“ povedal banskobystrický hovorca hasičov Erik Piater.

**"Prieskumom bolo zistené, že pravdepodobne došlo k skratu s následným výbuchom a zadymeniu priestorov rozvodne. Hasiči po vykonaní prieskumu zabezpečilo odvetranie objektu " ** dodal Piater.

Zraneného muža ošetrili krátko po nešťastí najskôr v nemocnici v Revúcej. „Následne ho leteckí záchranári transportovali na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v Košiciach – Šaci,“ povedala Sylvia Galajda, hovorkyňa leteckých záchranárov.

O viac informácií sme požiadali aj vedenie SMZ Jelšava. Zatiaľ sme od nich neobdržali žiadne stanovisko.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.133894_ZA­BERY-Z-MIESTA:-V-odstavenom-aute-nasli-mrtvolu!]ZÁBERY Z MIESTA: V odstavenom aute našli mŕtvolu![/link] [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.133932]VI­DEO : Matúš (20) s Nikolou už na skúšku nedošli[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM