Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta tragickej nehody pri Revúcej. Po zrážke kamióna s autom vyhasol život

Smutné zábery z miesta nešťastia. Na ceste neďaleko Revúcej došlo k tragédii.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragickej nehody pri Revúcej. Po zrážke kamióna s autom vyhasol život
6
Galéria

„Polícia v Revúcej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok (28.11.) o 15:12 na ceste R2 v katastri mesta Tornaľa,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (39) z Rimavskej Soboty viedol osobné motorové vozidlo Škoda Rapid v smere od obce Plešivec na Rimavskú Sobotu. Z presne nezistených príčin prešiel svojim vozidlom do protismeru, kde sa ľavou prednou časťou vozidla zrazil z oproti idúcim nákladným motorovým vozidlom Iveco s návesom, ktoré viedol vodič (35) z Lieskovca,“ pokračovala hovorkyňa.

„Po náraze na prednú časť nákladného vozidla, osobné vozidlo odrazilo v pravo do zvodidiel a následne cez cestu vľavo do priekopy. Nákladné vozidlo po náraze prešlo vľavo mimo cestu. Pri dopravnej nehode vodič osobného motorového vozidla utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ povedala Faltániová.

„Prípadné požitie alkoholu bude u usmrteného vodiča zisťované pri pitve. Vodič nákladného motorového vozidla bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom a pri nehode sa nezranil. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 50-tisíc eur. V súvislosti s dokumentovaním dopravnej nehody bola uzavretá komunikácia R2 až do 23:00,“ dodala hovorkyňa so slovami, že poverený príslušník v Revúcej začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nešťastia!

V OBRAZOCH: Tragická zrážka kamióna s osobným autom neďaleko Revúcej
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM