Jakub Forgács Krimi

DESIVÉ detaily veľkej TRAGÉDIE: ZABILA matka seba aj svoje ročné bábätko?

Podľa portálu tvnoviny.sk sa žena nevedela zmieriť so smrťou svojho druha. Čo sa malo odohrať v osudný deň?

Ilustračný obrázok k článku DESIVÉ detaily veľkej TRAGÉDIE: ZABILA matka seba aj svoje ročné bábätko?
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Už v stredu večer sme vás informovali o tragickej udalosti v obci Veľký Lom (okres Veľký Krtíš), kde našli mŕtve telo matky a jej bábätka. Prvé informácie z miesta priniesla TV JOJ.

Zabila seba aj dieťa?

„Môžem potvrdiť, že sme dnes vo večerných hodinách prijali informáciu o úmrtí ročného dieťaťa a jeho matky. Na miesto bol vyslaný výjazd kriminalistov z odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici,“ informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

„Matka mala dievčatko udusiť, potom si sama siahla na život,“ píšu o desivej udalosti tvnoviny.sk, podľa ktorých sa mala matka obesiť v stodole vedľa rodinného domu, kde na jar spáchal samovraždu aj jej druh.

Záhadné statusy

Ako ďalej uviedol portál, Viktória sa so smrťou druha Radoslava údajne nevedela zmieriť. „Vyznávala mu lásku a písala o tom, ako jej a dcérke Emmke chýba. V poslednom čase písala aj záhadné statusy. Upozorňovala na to, že si niečo také spraví,“ spomínajú tvnoviny.sk.

„Ja som vyšiel vonku z bytovky a videl som už policajtov, sanitky tu. Už mi dotyční z dediny vraveli, čo sa stalo. Asi sa ona obesila a dcérke dáky sáčok na hlavu natiahla. Mám to len z počutia, že aj ona dáke lieky brala,“ uviedol pre tvnoviny.sk svedok z dediny, ktorou otriasla tragédia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM