Eliška Šándorová Rôzne

Tipy na víkend: Oslávte s najmenšími ich sviatok, dospelých čaká deň s motorkami

Prvý júnový víkend bude venovaný najmä rodinným podujatiam pri príležitosti osláv Dňa detí. Na svoje si prídu i dospeláci a milovníci silných motoriek.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Oslávte s najmenšími ich sviatok, dospelých čaká deň s motorkami
Zdroj: TASR

V sobotu 2. júna pozývame všetkých priaznivcov starých i nových motoriek do Haliče a Lučenca na 13. ročník Haličskej motorkárne – jediného európskeho stretnutia starých a nových motoriek bez rozdielu veku, značky a objemu. Patrónom podujatia je slovenský motocyklový pretekár Ivan Jakeš.

Začiatok je o 9.00 hod. v Haliči – prezentácia a prehliadka motoriek, súťaže pre motorkárov, pečený býk. O14.00 – 15.00 výjazd do Lučenca na Námestie republiky + program.

„Zároveň pozývame Lučenčanov na oslavu Medzinárodného dňa detí v nedeľu 3. júna od 9.30 hod. v Mestskom parku v Lučenci. V programe vystúpia Šaška Baška, Magnetkovo – Les starých remesiel, rozprávkoví maskoti, je pripravený koncert a tombola o krásne ceny,“ informovala Mária Bérešová, vedúca kancelárie primátorky v Lučenci.

Registrácia je pri hlavnom vstupe do parku oproti SPŠ stavebnej od 9:30 do 12:00 hod. Cena vstupného je jedno euro, dostanete aj malé občerstvenie.

Fotografi si prídu na svoje aj tento rok. Od 1. do 3. júna 2018 sa bude na Fiľakovskom hrade a v jeho podhradí, v Starej Bašte a Hajnáčke, konať už 4. ročník fotografickej súťaže Medvešský fotomaratón.

Počas troch dní budú môcť zaregistrovaní účastníci zhotovovať množstvo originálnych fotografií nielen o prírodných krásach spomínaných lokalít, ale aj z krásnych momentov východu či západu slnka.

V nedeľu 3. júna od 7:00 – 11:00 hod bude v Mestskej tržnici chovateľská burza. Domáce a exotické zvieratá od chovateľov z celého regiónu, priamy predaj zvierat a možnosť objednávok, krmivá a chovateľské potreby.

Deň detí od Mattella – Od 1. do 10. júna na vás čaká v OC Galeria v Lučenci 10 dní skvelej zábavy. Pripravenú sú 2 herné zóny, kde sa deti budú môcť zahrať s najnovšími hračkami. Môžete sa tešiť na: Barbie módnu show, Hot Wheels preteky SPEED WINDERS, maľovanie na tvár, minidiskotéku, Barbie workshopy, súťaže o skvelé hračky.

Ilustračné foto, TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM