ELA Krimi

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Radzovciach, FOTO

Polícia v Lučenci hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (21.10) krátko po 07.00 hodine v obci Radzovce.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Radzovciach, FOTO
4
Galéria

Polícia v Lučenci sa na občanov obracia so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri hľadaní svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (21.10) krátko po 07.00 hodine v obci Radzovce.

„Došlo tu k dopravnej nehode, pri ktorej mal neznámy vodič, neznámeho nákladného motorového vozidla, predchádzať obcou v smere na Biskupice, pričom malo jeho vozidlo vplyvom rázovej vlny odhodiť iba 12-ročného maloletého chodca pohybujúceho sa v smere na centrum obce Radzovce po ľavej krajnici. Vplyvom pádu chlapec utrpel zranenia, ktoré si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadajú dobu liečby 7 až 10 dní ak nenastanú komplikácie,“ informuje Polícia Banskobystrického kraja na sociálnej sieti.

Vodiča potrebujeme v súvislosti s nehodou vypočuť. Previerkami a zisťovaním bližších informácií na mieste nehody sa vodiča doteraz vypátrať nepodarilo, preto polícia žiada touto cestou všetkých, ktorí by o priebehu tejto dopravnej nehody mali nejaké informácie, aby to oznámili a ozvali sa na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, alebo na známom telefónnom čísle 158.

Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom oficiálnej stránky polície Banskobystrického kraja na sociálnej sieti facebook.

Dopravná nehoda v obci Radzovce
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM