Michaela Mozolányová Šport

Lučenec bude žiť hokejom: Zápas Slovákov s USA si môžete vychutnať na plátne v kine

Ľudia a mestá žijú olympiádou. V Lučenci sa ale rozhodli výjsť fanúšikom v ústrety a vytvoriť hlavný stan lučenských hokejových fanúšikov. Priaznivci tohto športu tak majú jedinečnú možnosť vychutnať si zápas v priamom prenose na veľkom plátne.

Ilustračný obrázok k článku Lučenec bude žiť hokejom: Zápas Slovákov s USA si môžete vychutnať na plátne v kine
Zdroj: Webnoviny.sk

Fanúšikovia hokeja v Lučenci majú možnosť prísť povzbudiť našu reprezentáciu hokejistov a v priamom prenose si vychutnať na veľkom plátne lučenského kina strhujúce hokejové divadlo. „Rozhodli sme sa výjsť fanúšikom hokeja v ústrety a ponúknuť im zápas Slovenskej reprezentácie na vrcholovom športovom podujatí. Verím, že naša ponuka ich zaujme, prídu v hojnom počte a budeme spoločne takto na diaľku hnať našu reprezentáciu ku skvelým výkonom,“ povedal Stanislav Spišiak ml., spoluorganizátor podujatia.

Priamy prenos zápasu medzi Slovenskom a USA z olympiády v Soči, sa bude v kine Apollo premietať vo štvrtok od 13:30 hod. „V prípade že sa toto vysielanie uchytí samozrejme uvažujeme aj o prenosoch ďalších zápasov našej reprezentácie na Olympiáde 2014. Pevne veríme že v kine vznikne hlavný stan lučenských hokejových fanúšikov vyzdobený vlajkami a trikolórami a že sa budeme tešiť až do úplného konca turnaja,“ dodal.

Kino bude priaznivcom hokeja sprístupnené od 13:00 hod., vstupné na podujatie je symbolické 1euro.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM