Jakub Forgács Krimi

Hrozivé VIDEO nehody v Lučenci: Zranených museli odviezť do nemocnice

Náraz vozidla BMW do vozidla Dacia podľa slov polície pravdepodobne zapríčinila neprimerane rýchla jazda, ako aj nevenovanie sa plne vedeniu vozidla.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé VIDEO nehody v Lučenci: Zranených museli odviezť do nemocnice
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Nehoda sa stala na Zvolenskej ceste v Lučenci, v piatok krátko po 11.00 hod. predpoludním. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti, kde zverejnili aj video celej udalosti.

Skončili v nemocnici

„Náraz vozidla BMW do vozidla Dacia pravdepodobne zapríčinila neprimerane rýchla jazda, ako aj nevenovanie sa plne vedeniu vozidla,“ pokračovali muži zákona.

„Pri nehode došlo k zraneniam obidvoch účastníkov. Z miesta boli záchranármi prevezení do nemocnice,“ spomenuli so slovami, že rozsah ich zranení nateraz nie je známy.

Nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Upozornenie policajtov

„Akonáhle sadnete za volant, buďte v plnej miere sústredení len na jednu jedinú vec – šoférovanie. Z hľadiska prevencie dopravných nehôd je to ten najdôležitejší faktor. Je dôležité nerozptyľovať sa žiadnymi inými činnosťami, sledovať pozorne cestu, pozerať pred auto,“ upozornili policajti.

„Niekoľkokrát sme hovorili o tom, aké dôležité je aj predvídať konanie druhých vodičov a tiež dávať zreteľne najavo ostatným vodičom svoj úmysel,“ dodali muži zákona so slovami, že ani smerovky a ani spätné zrkadlá nie sú vo vozidlách „na ozdobu“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM