Rôzne

FOTO: Mikuláš nelieta iba na saniach, v Lučenci sedí a šoféruje aj autobus

Slovenská autobusová doprava Lučenec, a.s. pripravila pre deti a cestujúcu verejnosť Mikuláša na autobusových staniciach v Lučenci a v Rimavskej Sobote.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mikuláš nelieta iba na saniach, v Lučenci sedí a šoféruje aj autobus
5
Galéria
Zdroj: SAD Lučenec

Lučenčania a cestujúci z okolia mohlo okrem iného Mikuláša stretnúť aj za volantom autobusu na niektorých vybraných spojoch v Revúcej, Tornali a Rimavskej Sobote.

„Vo štvrtok sme od rána vítali všetkých cestujúcich aj deti zo základných a materských škôl. Tým najmenším sa očká rozžiarili hneď, ako vošli do čakárne pre cestujúcich. Niektoré z nich sa ho chceli dotknúť – veď po prvý raz videli ozajstného Mikuláša,“ informovala o tohtoročnej akcii Radka Segečová, hovorkyňa SAD Lučenec, a.s.

Ten spolu s čertom a sobom obdarúval okoloidúcich sladkosťami a neskôr sa vybrali na spoločnú jazdu mestom. O výzdobu historického autobusu KAROSA C734 sa postarali deti zo Súkromného gymnázia v Opatovej.

„Deti ostali prekvapené, ako je možné, že Mikuláš nelieta na saniach, ale sedí a šoféruje autobus. Pesnička, úsmev na tvári a poďakovanie boli pre nás najväčšou odmenou,“ dopĺňa Segečová.

Zdroj a foto: SAD Lučenec

Mikuláš v lučeneckej SAD
5
Galéria
Zdroj: SAD Lučenec
Zdroj: lucenec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM