Jakub Forgács Správy

V srdci Slovenska VYRASTÁ nové nákupné centrum: Tešiť sa môžeme na 10 známych obchodov

Na predajnej ploche približne 7 500 štvorcových metrov majú byť použité moderné, ekologické materiály a prvky. Potešia sa aj motoristi.

Ilustračný obrázok k článku V srdci Slovenska VYRASTÁ nové nákupné centrum: Tešiť sa môžeme na 10 známych obchodov
3
Galéria
Zdroj: KLM BB

V Banskej Bystrici by sme sa už o pár mesiacov mali dočkať nového nákupného centra OC Klokan. Ako uvádza portál Interez.sk, obchodné prevádzky v novom OC by mohli otvoriť už na jeseň 2024.

Desiatka predajní

Za projektom stojí developerská spoločnosť KLM real estate, a. s., ktorá nové obchodné centrum podľa portálu stavia vedľa predajne OBI na Zvolenskej ceste. „Banskobystričania budú môcť po otvorení nakupovať v desiatich obchodných prevádzkach, plus budú môcť využiť služby čerpacej stanice pohonných látok a autoumyvárne,“ priblížil pre Interez.sk Radoslav Čačko z KLM BB.

„Súčasťou OC Klokan budú prevádzky Banquet, Sinsay, Planeo Elektro, Pepco, Vesnala, SuperZoo, dm drogerie markt, Tedi, Kik a Billa,“ vymenoval. Žiadanej predajne diskontného reťazca Action sa tak ľudia nedočkajú.

Moderné a eko

Na predajnej ploche približne 7 500 štvorcových metrov majú byť použité moderné, ekologické materiály a prvky. "Zhruba tretinu strechy budovy obchodného centra bude tvoriť zelená strecha a okrem verejnej a areálovej zelene zrealizujeme na časti budovy aj zelené fasády,“ opísal pre Interez.sk zástupca spoločnosti KLM BB.

Okrem pešej dostupnosti po chodníku popri Tescu a OBI poteší motoristov aj takmer 200 parkovacích mi­est.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: V Bystrici vyrastá nové nákupné centrum OC Klokan
3
Galéria
Zdroj: KLM BB
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM