Jakub Forgács Správy

REAKCIA pacienta po návšteve Rooseveltky: Dali mi pocit, že môžem byť naozaj hrdý Slovák

Kým niektorí pacienti nemajú na návštevu zdravotníckych zariadení dobré spomienky, pán Radovan je presným opakom. Akú skúsenosť má s bystrickou nemocnicou?

Ilustračný obrázok k článku REAKCIA pacienta po návšteve Rooseveltky: Dali mi pocit, že môžem byť naozaj hrdý Slovák
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici zverejnila na sociálnej sieti reakciu pacienta. Ten po svojom zážitku v Rooseveltke napísal zdravotníkom mail.

Na jednotku až na…

Radovan sa začiatkom decembra podrobil výmene bedrového kĺbu. „Viete, vrátil som sa po deviatich rokoch na Slovensko zo zahraničia a už tretím rokom podnikám v oblasti gastro. Každopádne, môžem povedať, že naozaj dávam pred vami klobúk dole. Pretože môžem po skúsenostiach na Slovensku na plné ústa povedať, že naozaj niekto, kto organizoval ortopedickú kliniku, rozmýšľal,“ píše v maili.

„Tým sa nikoho nechcem dotknúť, ale všetko malo hlavu aj pätu. Každý vedel, čo robí, mám na mysli deň pred operáciou, príjem, plus poučenie ešte zdravého pacienta ako sadať, ako chodiť rehabilitačnými sestrami a starostlivosť naozaj na jednotku, až na tu hučiacu ventiláciu,“ poznamenal a pridal jedno veľké ďakujem za starostlivosť a opateru a srdečný pozdrav pre nich.

Tým však jeho pochvala neskončila. Viac sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM