Jakub Forgács Správy

Pracovisko bystrickej nemocnice čaká rekonštrukcia: S akými OBMEDZENIAMI treba počítať?

Cieľom rekonštrukcie je podľa slov nemocnice modernizácia prístrojového vybavenia, trvanie sa odhaduje na 6 – 8 týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Pracovisko bystrickej nemocnice čaká rekonštrukcia: S akými OBMEDZENIAMI treba počítať?
Zdroj: DFNsP Banská Bystrica

Od stredy 15. februára 2023 je pracovisko RTG v Detskej nemocnici v rekonštrukcii. Detská fakultná nemocnica s poliklinikou Banská Bystrica o tom informovala na sociálnej sieti.

Cieľom rekonštrukcie je podľa slov nemocnice modernizácia prístrojového vybavenia, trvanie sa odhaduje na 6 – 8 týždňov.

„Z tohto dôvodu bude možné realizovať RTG vyšetrenia iba na Detskom urgente pre pacientov s akútnymi stavmi, a to len v obmedzenom režime snímkovania – iba to, ktoré umožňuje mobilný RTG prístroj. Urgentní pacienti, ktorých nebude možné odsnímkovať u nás, budú presmerovaní na Urgent Rooseveltovej nemocnice,“ píše nemocnica.

„Dovoľujeme si požiadať všetkých pacientov smerujúcich k nám na kontrolné vyšetrenia – chirurgická ambulancia, ortopedická ambulancia, ..... aby si nechali kontrolné snímky urobiť v mieste svojho pobytu a priniesli ich na kontrolu so sebou,“ dodala nemocnica, ktorá sa za nepríjemnosti a komplikácie ospravedlnila.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM