Jakub Forgács Správy

Popri Hrone nastanú OBMEDZENIA: Ľuďom odporúčajú OBCHÁDZKOVÉ trasy

Mesto žiada o zváženie nutnosti prechodu Hronským predmestím popri zimnom štadióne a promenádou. V akom čase?

Ilustračný obrázok k článku Popri Hrone nastanú OBMEDZENIA: Ľuďom odporúčajú OBCHÁDZKOVÉ trasy
5
Galéria

Vo štvrtok 24. októbra 2024 sa uskutoční ďalšia plánovaná skúška časti mobilného protipovodňového hradenia, ktorú realizuje Slovenský vodohospodársky podnik, š. p., Povodie Hrona, OZ. Mesto Banská Bystrica o tom informovalo na sociálnej sieti so slovami, že skúška sa uskutoční v čase od 8.00 hod. do 16.00 hod. v lokalite po ľavej strane Hrona na ul. Hronské predmestie, a to na úrovni zimného štadióna v priestore oproti hlavnému vchodu a popred bytový dom Hronské predmestie č. 2 – 10, až po areál bývalého „Drukosu“.

Obmedzenia pri Hrone

„Počas skúšky budú uzatvorené tri prechody, t. j. pri vstupe do tréningovej haly zimného štadióna, oproti vchodu Hronské predmestie č. 2 a vchodu č. 10. V uvedenom priestore, na chodníkoch, promenáde, ako aj na pridružených cestách sa bude nachádzať technika a personál, ktorý bude manipulovať s jednotlivými časťami mobilného hradenia,“ upozorňuje samospráva.

„Z uvedeného dôvodu žiadame o zváženie nutnosti prechodu Hronským predmestím popri zimnom štadióne a promenádou,“ píše mesto.

„Uprednostnite, prosím, obchádzkové trasy, chodníky popri ceste I/66 alebo po Bellušovej ul. V prípade potreby vám budú nápomocní príslušníci MsP a zamestnanci SVP š. p. Ďakujeme za dôsledné dodržanie dopravného značenia, najmä zákazu zastavenia na iných miestach ako parkovacích, resp. vymedzených červeno-bielou páskou,“ dodala samospráva, ktorá sa ospravedlnila za dočasné obmedzenia poďakovala za pochopenie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Obmedzenia pri Hrone v Banskej Bystrici
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM