Jakub Forgács Rôzne Správy

Najlepšie HLÁŠKY vodičov o UZAVRETOM moste: Treba tam preložiť ten biely TOBOGAN pre cyklistov

Dopravná situácia v Banskej Bystrici sa poriadne skomplikovala. Našli sa však však mnohí vodiči, ktorí aj v týchto chvíľach prejavili zmysel pre humor.

Ilustračný obrázok k článku Najlepšie HLÁŠKY vodičov o UZAVRETOM moste: Treba tam preložiť ten biely TOBOGAN pre cyklistov
6
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Od skorého rána sú na cestách v okolí Banskej Bystrice policajné hliadky, v priebehu 24 hodín sa na križovatkách vystrieda v troch zmenách viac ako 100 policajtov. Informovala o tom v piatok na sociálnej sieti banskobystrická krajská polícia v súvislosti s uzavretím rýchlostnej cesty R1, ku ktorému došlo vo štvrtok (19. 9.) popoludní z dôvodu havarijného stavu mosta v mestskej časti Kremnička.

Pomoc policajtov

„Motoristi prichádzajúci od Zvolena hlásia viac ako hodinové zdržanie. Odporúčame vodičom, ktorí smerujú po ceste R1 od Bratislavy na Banskú Bystricu, prípadne majú plánovanú cestu smer Donovaly a ďalej, aby použili zjazd na Kremnicu/Kremnické Bane a použili tak trasu v smere na Martin. Taktiež v opačnom smere odporúčame vyhnúť sa prejazdu Banskou Bystricou,“ zdôraznila polícia.

V teréne sú aj hliadky Mestskej polície (MsP) v Banskej Bystrici, ktoré zabezpečujú dohľad nad priechodmi pre chodcov, kde je odpojená svetelná signalizácia z dôvodu plynulosti dopravy.

„Prosíme obyvateľov, aby prioritne využívali priechody riadené príslušníkmi MsP a zároveň bezpečne prešli na druhú stranu cesty. Regulované priechody sú na Zvolenskej ceste k hypermarketu, Sládkovičova ulica – zastávka ZVT, Sládkovičova ulica pri Mestskom mládežníckom štadióne Radvaň,“ informovala radnica.

Okrem hromžiacich vodičov sa však našli aj takí, ktorí o situácii s mostom vtipkovali. Tie najlepšie hlášky nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

OBRAZOM: Pre uzáveru mosta a R1 sa na križovatkách strieda vyše 100 policajtov
6
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM