Správy

Horehronie láka na ATRAKCIE: Ponúka cyklodreziny, Astrovlak aj úplnú NOVINKU, FOTO

Letná turistická sezóna v regióne Horehronie je predo dvermi a spolu s ňou aj množstvo noviniek, podujatí a atrakcií, ktoré stoja za návštevu.

Ilustračný obrázok k článku Horehronie láka na ATRAKCIE: Ponúka cyklodreziny, Astrovlak aj úplnú NOVINKU, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Región Horehronie

Horehronie sa v lete stáva rajom nielen turistov, ale čoraz viac aj cyklistov, ktorí môžu elektrobicyklami z 11 partnerských e-bike požičovní v regióne zdolať 865 kilometrov vyznačených cyklotrás. Adrenalínoví jazdci si zasa môžu dopriať zjazdové bicyklovanie v bikeparku v Mýte pod Ďumbierom, na nových singletrailoch v okolí malej lesnej rezervácie Breznianska skalka alebo na pumptracku na nábreží Hrona. Informovala o tom Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie pri príležitosti otvorenia letnej turistickej sezóny.

„Za neopozerané novinky možno ešte stále považovať cyklodreziny, cyklorikšu, tandemový bicykel a terénne elektrokolobežky, ktoré rozširujú ponuku cykloproduktov v regióne. Tretí ročník pretekov na horehronských cyklodrezinách odštartujeme 10. júna v obci Hronec,“ pripomenula OOCR. Všetky dvoj- alebo štvorkolesové ekologické dopravné prostriedky si návštevníci môžu rezervovať prostredníctvom rezervačného systému na ich webe.

Viac o novom produkte sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Otvorenia letnej turistickej sezóny na Horehroní
8
Galéria
Zdroj: Región Horehronie
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM