Tlačové správy

Virtuálne zoznámenie dostalo pred oltár stovky párov

Problém zoznámiť sa s novými ľuďmi môže mať mnoho dôvodov – strata dôvery po ťažkom rozchode, introvertná povaha či nervozita vždy, keď prehovoríte k cudzím ľuďom.

Ilustračný obrázok k článku Virtuálne zoznámenie dostalo pred oltár stovky párov
Zdroj: TASR

Každý z nás je iný, jeden je extrovertný ako Eva Máziková, druhý nahovorí toho menej ako mlčanlivá vŕba. Čo robiť v takom prípade, že chcete spoznávať nových ľudí, najlepšie opačného pohlavia, no nemáte šťastie a každá známosť skončí ešte skôr ako začala? Môže vám pomôcť internetová zoznamka. Poznáte jej výhody?

Výhody internetovej zoznamky

Hlavnou výhodou je, že sedíte v pohodlí domova, ste uvoľnený a nerozptyľujú vás okolité vplyvy. To, že sedíte na svojom kresle, je pre vaše sebavedomie oveľa lepšie, ako keby ste mali stáť v bare plnom ľudí a odhodlávať, aby ste sa prihovorili objektu vášho záujmu. Navyše nemusíte zo seba okamžite vychrliť slová, ktorými urobíte dojem. Máte dosť času na to, aby ste si premysleli, čo napíšete. Ale pozor, nerozmýšľajte o tom príliš, lebo potom bude cítiť, že tlačíte na pílu a vytratí sa z toho prirodzenosť.

Môžete použiť aj filter

Prvotným a tak trochu mimovoľným filtrom je miestnosť, do ktorej sa vyberiete. Na výber máte zoznamku pre seniorov, erotickú zoznamku, miestnosti rozdelené podľa miest, záľub a podobne. Takže už pri vstupe do konkrétnej četovacej miestnosti máte aspoň približnú predstavu, akých ľudí tú stretnete. Ďalej ich môžete roztriediť podľa pohlavia, veku, záľub, mesta, v ktorom žijú, vzdelania a podobne. Takto dostanete záruku, že píšete človeku, s ktorým máte niečo spoločné.

Nebojte sa virtuálneho zoznámenia

Hoci niektorí odborníci vystríhajú pred zoznamovaním sa prostredníctvom internetových zoznamiek, ak ste dostatočne obozretný, nehrozí vám nič. Navyše svojho vysnívaného partnera si tu našli už stovky šťastných párov. A možno to budete práve vy, kto spečatí svoje internetové zoznámenie nezabudnuteľnou svadbou v Žiline, Košiciach, Púchove či Brezne.

foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM