Tlačové správy

Ty nakupuj a my to zaplatíme...

Šancu nakúpiť za 300 eur a neminúť pritom ani cent máte odteraz celých dvanásť mesiacov v Tatry shopping centre (TSC) v Poprade.

Ilustračný obrázok k článku Ty nakupuj a my to zaplatíme...
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Druhé najväčšie obchodné centrum na Slovensku vstupuje do tretieho roku, odkedy bola značka Tatry shopping center predstavená verejnosti, v duchu sloganu Nakupuj, my Ti to zaplatíme. Každý zákazník, ktorý nakúpi v ktorejkoľvek z 18 prevádzok TSC tovar za minimálne 10 eur, bude zaradený do žrebovania a má šancu získať celý svoj nákup zadarmo. Žrebovania sa budú konať každý pondelok.

Už pri tvorbe investičného zámeru Tatry shopping centra bolo hlavnou myšlienkou, aby zákazník pri nakupovaní nestrácal príliš veľa času. Aby jeho nakupovanie bolo jednoduché, pohodlné a rýchle. S týmto zámerom bol vytvorený koncept obchodných prevádzok, ktorých výhodou, okrem iného, je, že do každej jednej môžete vstúpiť priamo z parkoviska. Nemusíte tak blúdiť v dlhých chodbách a obchodných pasážach. Jednoducho: prídete, zaparkujete, nakúpite, čo potrebujete a svoj ďalší voľný čas už môžete tráviť s rodinou, deťmi alebo pri svojich koníčkoch.

Ako sa zapojíte do žrebovania?

Na internetovej stránke www.sc-tatry.sk vyplníte krátky formulár s vašimi kontaktnými údajmi a s číslom pokladničného dokladu. Ten si uschovajte a počkajte do pondelkového žrebovania. Ak neuspejete jeden týždeň, ďalšiu šancu na výhru máte už o sedem dní. Mená výhercov prinesieme pravidelne na našej webovej stránke www.sc-tatry.sk, na facebooku a v regionálnej tla­či.

A tak nezabudnite: Prvé žrebovanie odštartujeme už 26. októbra. Nakupujte v Tatry shopping centre. My Vám to zaplatíme.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Tatry SC
9
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM