Kultúra

Tipy na víkend: Dáte si dobroty z grilu alebo špenát?

Ak radi grilujete, predveďte sa na 3. ročníku súťaže Party grill. Ďalšou chuťovkou, tentokrát filmovou, bude známa klasika Což takhle dát si špenát premietaná v parku.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Dáte si dobroty z grilu alebo špenát?
Zdroj: pixabay

Víkend začína piatkovým XXVI. výročím vyhlásenia deklarácie o zvrchovanosti SR v Brezne na Jamách. Program: 18:00 ĽH Veselí chlapci z Horehronia, 20:30 slávnostné zapálenie vatry, 21:30 záver.

Los Babracos: Breznianske kultúrne leto 2018 – piatkový koncert hudovnej skupiny začína o 20:00 hod na námestí.

Party grill

Obec Predajná pripravila na námestí v sobotu od 14:00 hod 3. ročník súťaže v grilovaní Party grill.

Street Workout Brezno je tu s 2. ročníkom súťaže. Dispciplíny: freestyle, silová súťaž v zhyboch a kľukoch na bradlách. King of Muscle-Up. Miesto a čas: Brezno – Mazorník, sobota o 9:00 hod.

Spomienkové stretnutie na Chate M.R.Štefánika pod Ďumbierom bude v sobotu od 11:00 – 12:00 stretnutie účastníkov pred chatou, 12:00 hod spomienka na 138. výročie narodenia M. R: Štefánika, položenie venca a príhovory hostí.

Breznianske kultúrne leto 2018 – premietanie v parku, pripravilo na sobotu o 21:00 hod známy film Což takhle dát si špenát.

Nedeľné divadielka pre deti

Mesto Brezno pozýva všetky deti na Nedeľné divadielka pre deti, ktoré prebiehajú v rámci podujatia Breznianske kultúrne leto. Divadielka sa predstavia každú nedeľu vždy o 16.00 hod. v Mestskom parku. V prípade nepriaznivého počasia sa divadielko presúva do mestského domu kultúry v Brezne. Vstup voľný. Tento víkend to bude Havko a Mňauka.

Ilustračné foto

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM