Eliška Šándorová Rôzne

Prevádzka na Čiernohronskej železnici začína už na Veľký piatok, aj s novinkou!

Po zimnej prestávke začína jarná prevádzka na Čiernohronskej železnici. Ak si chcete užiť sviatky aj v prírode, vláčik vás odvezie z Čierneho Balogu do Vydrovskej doliny.

Ilustračný obrázok k článku Prevádzka na Čiernohronskej železnici začína už na Veľký piatok, aj s novinkou!
Zdroj: TASR

Ak ešte nemáte program na veľkonočný víkend, príďte do údolia Čierneho Hrona. Už v piatok 30. marca 2018 sa po zimnej prestávke začne jarná prevádzka na Čiernohronskej železnici a vláčikom sa budete môcť odviezť z Čierneho Balogu do Vydrovskej doliny.

Vláčiky Čiernohronskej železnici premávajú na zelenej trase v hodinových intervaloch od 9:00 – 16:30 hod a sú vypravované pri minimálnom počte 3 platiacich cestujúcich.

Ďalšou novinkou, na ktorú sa pri vašej návšteve Čierneho Balogu môžete tešiť, je otvorenie novej reštaurácie Lampáreň priamo na železničnej stanici v Čiernom Balogu.

Výbuch plynu v kuchyni pôvodnej reštaurácie pred necelými štyrmi rokmi narušil aj statiku budovy a tak opätovnému otvoreniu reštaurácie predchádzala kompletná rekonštrukcia, vďaka ktorej vás budeme môcť privítať v úplne nových priestoroch.

Okrem úplne nového zariadenia reštaurácie, kuchyne sa pri vašej návšteve môžete tešiť aj na novú ponuku jedálneho lístka ako aj na ponuku denného menu vo zvýhodnenej cene. Slávnostné otvorenie reštaurácie sa uskutoční 1. apríla 2018 od 10:00 hod.

Foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM