Rôzne

Pohronská Polhora bude opäť spievať. Obec "prepadnú" aj zbojníci na koňoch!

Miestna kinosála obce Pohronská Polhora bude opäť dejiskom podujatia Spieva celá Polhora. V malebnom prostredí Salaša Zbojská sa predvedú aj jazdci.

Ilustračný obrázok k článku Pohronská Polhora bude opäť spievať. Obec "prepadnú" aj zbojníci na koňoch!
40
Galéria

Ak nemáte program na voľné dni, posledný októbrový a prvý novembrový víkend môžete prežiť v obci Pohronská Polhora v našom okrese.

Miestny odbor Matice Slovenskej v Pohronskej Polhore v spolupráci s obecným úradom pripravili aj túto jeseň už 7. ročník podujatia Spieva celá Polhora.

Ak máte radi folklór, príďte do miestnej kinosály v sobotu 28. októbra 2017 o 17:00 hod. V programe sa predstavia miestne súbory a sólisti z obce.

Zbojnícka jazda

Jeseň v prírode si môžete vychutnať na čerstvom vzduchu. Huculy či plnokrvníky, slnečné lúče a krásna príroda. To všetko už poznajú tí, ktorí sa rok čo rok stretávajú na akcii Zbojníkca jazda, ktorá sa aj tento rok bude konať na Salaši Zbojská.

Zbojnícka jazda
40
Galéria
Foto: Katarína Oravská

Zbojnícka jazda 2017 sa uskutoční prvú novembrovú sobotu (4. november). Začiatok celodennej akcie je o 10.00 hodine, nasledovať bude zdvíhanie klobúka, jazda okolo smrečkov, spoločná jazda spojená s obedom.

Popoludní program pokračuje a pripravené je predúranie oviec, záverečný dostih, vyhodnotenie a nebude chýbať ani pravá zbojnícka zábava vo večerných hodinách.

Foto: archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM