Kultúra Rôzne

Plesová sezóna na Horehroní: Kde všade sa môžete vytancovať?

Mesiace január a február patria k plesovému obdobiu. Dámy sa menia na popolušky, páni na parketových levov. Nazrite do veľkého prehľadu tancovačiek v Brezne a okolí!

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna na Horehroní: Kde všade sa môžete vytancovať?
Zdroj: Stanislav Spáč

Obec Závadka nad Hronom a FsK Závačan vás srdečne pozývajú na Ples Horehroncov už túto sobotu 20. januára 2018 o 19:00 hod. Miesto: Spoločenský dom, Závadka nad Hronom.

Vstupné: 18 eur. V cene je zahrnuté: prípitok, večera, minerálka, káva, kapustnica. O zábavu sa postará DJ CH a ľudová hudba.

Tančiť sa bude tento víkend aj na Plese Červeného kríža 20. januára o 19:00 hoc. Miesto: Hronec, kultúrny dom. Vstupné: 21eur. V cene je zahrnuté: prípitok, večera, káva, kapustnica, tombola.

Ako námorníci

DISCO PLES M-KLUBÁKOV – Ples pre priateľov 80. rokov vás roztancuje 27. januára o 19:00 h. Miesto: Brezno, reštaurácia OMEGA. Prispôsobte si aj róbu: Ples bude v námorníckej téme.

Nebude to síce ples v pravom zmysle slova, ale bude veselý, tanečný a pre malých i veľkých! Zábavný KARNEVAL je pripravený na 27. januára o 15:00 hod. Miesto: Hronec, kultúrny dom. V maskách sú vítaní všetci.

Hotel Krpáčovo pozýva na Poľovnícky ples, ktorý sa uskutoční v piatok 9. februára o 19:00 hod v Hoteli Krpáčovo. Vstupné na osobu: 55 Eur. V cene: prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, polnočná kapustnica, tombola, nocľah, raňajky formou švédskych stolov. Hudba: DJ Falco.

Pre deti

Obec Pohronská Polhora v spolupráci s klubom Karavella vás srdečne pozývajú na 2. ročník kultúrneho podujatia Detský spoločenský ples – pre deti v školskom veku, ktorý sa uskutoční dňa 3. februára 2018 od 14.00 hod. v budove Klubu dôchodcov v Pohronskej Polhore.

Obec Michalová v zastúpení starostky obce, komisie kultúry a športu, mládeže, vzdelávania v spolupráci s Materskou školou vás srdečne pozývajú na 2. ročník kultúrneho podujatia Detský spoločenský ples, ktorý sa uskutoční dňa 9. februára 2018 o 15.00 hod. v Sále na ihrisku v Michalovej.

M-klubáci oživujú tradíciu: Ples v štýle 80-tych rokov
15
Galéria
Foto: Stanislav Spáč / Zdroj: Dnes24.sk

Ak chcete plesať v krajskom meste či na horách, v ponuke sú aj tieto tancovačky:

DONOVALSKÝ BÁL „MRAZIVÁ NOC KRIŠTÁLOV“

Miesto: 20. januára, Residence & Hotel Donovaly. Večer plný elegancie, noblesy a spoločenských zážitkov. Donovalský bál prinesie dokonalý servis, špeciálny program pre dámy a pánov počas denných príprav, salón krásy, ako aj gurmánske špeciality šéfkuchára.

Zabavíte sa za sprievodu Marcely Molnárovej, Gustáv Brom Band, a Sama Tomečka. Chýbať nebudú ani tanečníci Mirky Kosorínovej. Cena pobytu je 150 – 200 eur.

Na plese s Vondráčkovou

XVII. UNIVERZITNÝ BÁL 2017, 26. januára o 19:00, Hotel Lux. Na v poradí už 17. Univerzitný bál sa môžete tešiť aj v piatok 26. januára o 19:00. Vychutnať si plesanie v Hoteli Lux môžete za 59 eur.

Hosťom večera bude Helena Vondráčková. Tešiť sa môžete aj na Richarda Rikkona & Berca Balogha, All Star Band, Natáliu Hatalovú, Romana Juraška, DJ-a a tombolu.

PLES MLADÝCH BYSTRIČANOV VOL. II

27. januára o 18:00, Evanjelický spolok. Nenechajte si ujsť ples v štýle Great Gatsby. Cena lístka 39 eur zahŕňa welcome drink, večeru, kávu, vystúpenie kapely Gatsby Sounds, prekvapenie, DJa a polnočnú kapustnicu. O polnoci na vás čaká bohatá tombola s hodnotnými cenami.

URPÍNSKY PLES

2. februára o 18:00, Dom Misijného hnutia. Po úspešnom 0-tom ročníku Urpínskeho plesu sa jeho oficiálny 1. ročník uskutoční aj tento rok, a síce 02.02.2018 (piatok) v priestoroch Domu Misijného hnutia. Cena lístka je nezmenená: 35 eur/osoba.

Okrem skvelej ľudovej hudby Slančíkovci sa môžete tešiť na módnu prehliadku talentovanej návrhárky Mišky Giertlovej – Fake Folk a hosťa večera unikátne speváčky Sestry Matákové.

5. REPREZENTAČNÝ PLES FOLKLÓRNEHO SÚBORU BYSTRINA

3. februára o 19:00, sála na Hornej ulici. Ani folkloristi nevynechajú plesovú sezónu. Piaty reprezentačný ples folklórneho súboru Bystrina sa chystá na sobotu 3. februára v sále na Hornej ulici.

Medzi účinkujúcimi sú Faber Dance School. Martin Vetrák a Rusín Čendeš Orchestra. Počas celého večera vás budú zabávať: ĽH Juraja Pecníka a DJ Miroslav Lalík. Vstupenka zahŕňa prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, dezert, kávu, teplý a studený raut.

VČELÁRSKY PLES

3. februára o 19:00, Kultúrny dom v Slovenskej Ľupči. V cene 22 eur je aperitív, večera, káva, zákusok, polnočná kapustnica a víno. O zábavu sa postará Ľudová hudba Roba Uhrina, DJ a bohatá tombola.

SLIAČSKY KÚPEĽNÝ PLES

3. februára o 19:00, Spoločenská dvorana Palace. Môžete sa tešiť na skvelých umelcov ako Josef Laufer, Radoslav Kuric či Jana Filová, výborné jedlo a fantastickú zábavu! Zlatým klincom programu bude vystúpenie famóznej Sisi Sklovskej. Ceny vstupného sa pohybujú od 49 do 59 eur.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM