Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Atrakcie Dní mesta Brezna. Kto si trúfne na naháňačku s políciou na vznášadle?

Tešíte sa na veľkolepé oslavy v Brezne? V severnej časti námestia sú už pripravené najväčšie lákadlá detí, kolotoče. Boli sme sa pozrieť, aké atrakcie so sebou prinesú tohtoročné Dni mesta Brezna. Nechýbajú narážacie autíčka ani adrenalínový simulátor!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Atrakcie Dní mesta Brezna. Kto si trúfne na naháňačku s políciou na vznášadle?
Zdroj: Dnes24.sk

Breznianske námestie začína ožívať oslavami mesta. Niektoré zo sprievodných podujatí sa už uskutočnili no mnohé ešte len budú. Program na námestí odštartuje vo štvrtok 26. mája o 17:00, Kaviarňou pod mestskou vežou s Ottom Weiterom.

Na severnej časti námestia, tak, ako býva zvykom, sa rozložili atrakcie, ktoré sú obrovským lákadlom hlavne pre neskôr narodených. Parkovisko pred Hotelom Ďumbier obsadili aj obrovská šúchačka Bombastik, detský vláčik, trampolíny, bazén s loďkami pre tých najmenších a dokonca aj kolotoč s vrtuľníkmi.

Srdiečko určite poskočí nielen deťom pri pohľade na narážacie autíčka či húsenkovú dráhu. Svoju odvahu si budete môcť preveriť v strašidelnom dome a silu si premeriate obrovským kladivom. Netradičnou atrakciou pre Brezňanov budú určite krivé zrkadlá, ktoré sa objavili medzi tohtoročnými atrakciami.

Adrenalínový „hráči“ môžu vsadiť na Twister simulátor, ktorý vás zavedie napríklad do mesta budúcnosti, v ktorom sa budete naháňať s políciou na vznášadle. Alebo sa radšej preletíte nadzvukovou stíhačkou, či budete vodičom autíčka na najrýchlejšej závodnej autodráhe? Stačí si vybrať správny adrenalín.

Pozrite si v našej fotogalérii, ako to vyzeralo tesne pred začiatkom Dní mesta Brezna!

Môže vás zaujímať

Polemic, Peter Nagy, jarmok aj ohňostroj. Dni mesta Brezno odhalili lákadlá!

Mrazená pochúťka už láka aj Brezňanov: Obľúbené príchute aj úspech úplnej novinky!

Severnú časť námestia obsadili atrakcia: Pozrite čo všetko vás čaká!
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM