Komunálne voľby

Brezno ďalej povedie Tomáš Abel, keďže nemal konkurenta

Pokojný priebeh komunálnych volieb je aj v horehronskom meste Brezno.

Ilustračný obrázok k článku Brezno ďalej povedie Tomáš Abel, keďže nemal konkurenta
Zdroj: FB Tomáš Abel

Brezňania volili v štyroch volebných obvodoch s 22 volebnými miestnosťami a 17 022 oprávnených voličov rozhodovalo najmä o zložení 21-členného mestského zastupiteľstva.

Podľa údajov Štatistického úradu SR získal Tomáš Abel (NEKA) 5 599 platných hlasovacích lístkov, 6 004 platných hlasovacích lístkov bolo odovzdaných pre voľby do zastupiteľstva

Súčasný primátor totiž nemal žiadneho protikandidáta, a na to, aby viedol mesto ďalšie štyri roky, mu stačil čo i len jeden hlas. To sa v histórii komunálnych volieb v tomto meste ešte nestalo.

„Ďakujem všetkým voličom za podporu počas štyroch rokov a v dnešný volebný deň. Síce som kandidoval sám, ale je to pre mňa o to väčší záväzok a chcem poďakovať za dôveru našich občanov čo najlepšou prácou pre nich a naše mesto. Na nasledujúce štyri roky je mojim cieľom splniť volebný program. Čaká náš množstvo práce a viem už teraz, že jej bude viac ako predošlé štyri roky, keďže aj občania si zvykli na to, že sa v meste pracuje oveľa viac a musíme pokračovať v nastolenom trende. Ešte raz všetkým ďakujem a prajem si, aby sa nasledujúce roky darilo nášmu mestu aj našim obyvateľom,“ uviedol pre brezno.dnes24.sk Tomáš Abel.

Foto: FB Tomáš Abel

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM