Jakub Forgács Správy

Odvolil už aj premiér: Pellegrini je pripravený prijať akýkoľvek výsledok, FOTO

Svoju občiansku povinnosť si splnil aj premiér Peter Pellegrini. Odvolil na základnej škole v Banskej Bystrici.

Zdroj: Dnes24.sk

Voľby do Národnej rady SR sú v plnom prúde a mnohí ľudia v sobotu merajú cestu do volebných miestností, aby mohli rozhodnúť o tom, kto bude sedieť v parlamentných laviciach nasledujúce štyri roky. Svoju občiansku povinnosti si splnil už aj premiér.

Peter Pellegrini v sobotu predpoludním odvolil v Banskej Bystrici, keď svoj hlasovací lístok vhodil do volebnej urny na Základnej škole Jána Bakossa 5, predtým si však vystál poriadne dlhý rad do volebnej miestnosti.

Premiér: Som pripravený prijať akýkoľvek výsledok

„Veľmi sa teším, že som musel stáť v dlhom rade. Som rád, že som pri volebných miestnostiach videl všetky vekové kategórie. My politici už dnes nemôžeme nič iné robiť, len s pokorou čakať na výsledok a ten s pokorou prijať, pretože dnes rozhodne vôľa ľudu,“ povedal Peter Pellegrini.

„Cítim sa veľmi vyrovnaný a som pripravený prijať akýkoľvek výsledok,“ dodal premiér.

Komu venoval svoje krúžky?

Peter Pellegrini však neprezradil, komu odovzdal svoj hlas. „Podporil som mnohých kolegov, ktorým držím palce, ktorých považujem za nejaké nové tváre, ktoré by sa do politiky mali dostať alebo by mohli mať silnejší mandát. Práve preto som podporil tieto nové tváre, aby som im nejakým spôsobom vyjadril svoju osobnú a ľudskú podporu,“ povedal Peter Pellegrini.

Celé video, ako volil premiér Pellegrini v Banskej Bystrici, si môžete pozrieť na našom facebookovom profile!

V ére samostatnosti ide o ôsme parlamentné voľby v poradí. O priazeň voličov sa uchádza 24 politických subjektov. Volebné miestnosti sa otvorili o 7.00 hodine, uzatvoria sa večer o 22.00 hodine. Definitívne výsledky budú známe v nedeľu 1. marca.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

V OBRAZOCH: V Bystrici odvolil už aj premiér Pellegrini
23
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM