Marcel Páleš Krimi

Odparkovaná audina spôsobila v meste kolóny: Môže za to sneh...

Nemalý rozruch vyvolalo odparkované luxusné audi, ktoré zhruba desať minút blokovalo v centre Banskej Bystrice cestnú premávku. Aj keď sa v internetových diskusiách okamžite začalo hovoriť, že na vine bola vodička, podľa polície tá nespáchala žiadny priestupok.

Ilustračný obrázok k článku Odparkovaná audina spôsobila v meste kolóny: Môže za to sneh...
Zdroj: TASR

Nejeden vodič osobného automobilu či dokonca aj mestskej hromadnej dopravy si pred pár dňami v centre Banskej Bystrice ponadával, najmä ak sa ponáhľal. Na Hornej ulici sa vytvorila dlhá kolóna áut a hoci na facebookových profiloch začali ihneď kolovať statusy, ktoré dlhý had vozidiel tiahnúci sa ulicou spájali s chybou vodičky zaparkovanej audiny, podľa polície je to inak.

„Nie, nejde o žiaden priestupok. Vodička parkovala na presne vyznačenom mieste. Nebol dôvod na pokutovanie,“ uviedla pre Bystricu 24 Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Príčinou bol nahromadený sneh pred jej autom, kvôli ktorému vodička audiny nemohla auto posunúť viac dopredu.

Blokáda na ulici v centre mesta trvala 10 až 12 minút. Okoloidúca polícia zasiahla, no ako aj Faltániová poznamenala, nebol dôvod na pokutovanie vodičky auta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM