Monika Obrtalová Rôzne

Od stredy nezvestná

Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 30-ročnej Andrei Haluškovej z Banskej Bystrice. Andrea je nezvestná od stredy 20. júla, kedy okolo 20.20 hodiny odišla z miesta trvalého bydliska tak, aby si t

So sebou si pravdepodobne nevzala žiadne doklady, ani osobné veci a finančnú hotovosť. Mobilný telefón s ktorým odišla z domu, našiel náhodný okoloidúci v tráve na Ďumbierskej ulici v Banskej Bystrici. V čase o 20.25 hodine, nezvestná telefonovala z mobilného telefónu sestre, bola rozrušená a spomenula náramok, ktorý si kúpila na dovolenke minulý rok v Španielsku. SMS poslala aj svojmu bratovi, ktorý je na dovolenke v zahraničí. Nikdy v minulosti z domu neodišla. Je tichej uzavretej povahy, je nezamestnaná.

Popis osoby: je vysoká 154 cm, strednej postavy, kratšie blond vlnité vlasy, zeleno-modré oči. Popis oblečenia: pravdepodobne mala oblečené tmavomodré krátke rifle po kolená, žlté tričko s krátkym rukávom, biele botasky.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie ktoré by mohli pomôcť pri vypátraní nezvestnej Andrei Haluškovej, oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Zdroj a foto: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM