Jakub Forgács Správy

Ochrancovia zákona urobili krásne GESTO: Darčekmi zaplnili policajné auto, FOTO

S krásnou myšlienkou pomôcť a spríjemniť rodinám v núdzi vianočné sviatky prišli policajti z Okresného riaditeľstva policajného zboru vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Ochrancovia zákona urobili krásne GESTO: Darčekmi zaplnili policajné auto, FOTO
10
Galéria

Centrum DORKA vo Zvolene je útulkom pre rodiny s deťmi, ktoré sa ocitli v závažnej životnej situácii a samé nedokázali vyriešiť svoje problémy. „Príčinou mnohých z nich boli vzťahové problémy medzi členmi rodiny, neschopnosť rodičov postarať sa o svoje deti – z objektívnych či subjektívnych dôvodov, domáce násilie prežívané v partnerských vzťahoch, nepriaznivá sociálna situácia či nezvládnutie náročnej životnej etapy,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti so slovami, že práve preto tu je pomoc spoločnosti veľmi potrebná.

S krásnou myšlienkou pomôcť a spríjemniť týmto rodinám vianočné sviatky prišli policajti z Okresného riaditeľstva policajného zboru vo Zvolene, ktorí zorganizovali zbierku vecí, ktoré rodiny najviac potrebujú.

„Zapojili sa aj civilní zamestnanci a rôznymi vecami prispeli aj známi a rodinní príslušníci,“ uviedli muži zákona.

„S darčekmi do tohto zariadenia, ktorých nebolo málo, zavítali policajti s policajným autom plným prekvapení. Ako bonus bolo aj prekvapenie vo forme ukážok práce s policajným psíkom, kde sa nielen deti tešili, že môžu pohladkať aj mladého, budúceho policajného psíka Atosa,“ dodali policajti, podľa ktorých to bolo príjemné popoludnie a veria, že všetkých potešili.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Videli ste už policajné auto plné darčekov?
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM