Tlačové správy

Ocenenie TOP Dobrý otec 2015 získal Martin Valihora

V Bratislave vyvrcholil III. ročník komunikačno-zážitkovej kampane SLOVENSKO POTREBUJE DOBRÝCH OTCOV zážitkového združenia Ahoj a spoločnosti Profitmedia.

Ilustračný obrázok k článku Ocenenie TOP Dobrý otec 2015 získal Martin Valihora
Zdroj: Dnes24.sk

Jej hlavným cieľom bolo spopularizovať oslavy Svetového dňa otcov na Slovensku. Výťažok projektu v hodnote 609 eur podporil Detskú linku záchrany 0800 12 12 12 Centra Slniečko, n.o.

„Keďže už pilotný ročník kampane 2013 bol dôvodom na prestížne spoločenské ocenenie KRIŠTÁĽOVÉ KRÍDLO v sekcii filantropia, považujeme za prejav našej spoločenskej zodpovednosti v nej pokračovať a rozširovať ju,“ povedala autorka projektu Silvia Struhárová. Kampaň sa konala v Bratislave, Banskej Bystrici a Žiline. Generálnym partnerom bola NAFTA a. s. Hlavnými partnermi Bratislavský samosprávny kraj, Žilinský samosprávny kraj a Mesto Banská Bystrica, spoluorganizátormi agentúra Profivia a o.z. JUZU.

Záštitu nad Banskobystrickým celodenným komunitným happeningom prevzal primátor Banskej Bystrice Ján Nosko. Záštitu nad Žilinským popoludním ku DŇU OTCOV prevzal predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár. Záštitu nad bratislavskými oslavami Dňa otcov prevzal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

„Ja sám som otec troch detí a veľmi dobre viem, koľko práce je so servisom okolo nich. Verím, že to staré klišé, že žena má byť doma s deťmi a muž má iba zarábať, je dávno preč. Preto som veľmi rád, že som mohol prijať záštitu nad „Slovensko potrebuje dobrých otcov“. Pretože ich naozaj potrebuje,“ zdôraznil Pavol Frešo.

Víkend ku Dňu otcov 20. – 21. júna bol zostavený zo zábavno-umelecko-hravých aktivít predovšetkým pre otcov a ich deti, ale aj širokú verejnosť. V Bratislave oslavy vyvrcholili včera večer v Divadle Malá scéna STU Ďakovným koncertom pre dobrých otcov 2015, ktorý bol spojený s oceňovaním víťazov celoslovenskej facebookovej súťaže o titul DOBRÝ OTEC 2015. Na prvom mieste sa umiestnil Milan Mazúch z Banskej Bystrice, na druhom Marián Mesiarik tiež z Banskej Bystrice a na treťom Gabriel Vosika z Košíc.

Cenu TOP DOBRÝ OTEC udeľujú každoročne organizátori známej osobnosti a súčasne otcovi, ktorá kampaň významne podporí. Vlani ju získal Marián Slovák a v tomto roku Martin Valihora. V programe galavečera sa predstavili mažoretky MERCI, MAOK a Miroslav Hanečka, Juraj Griglák, Eugen Vizváry a MARTIN VALIHORA s Anitou Soul, ktorí pripravili pre prítomných veľkú hudobnú lahôdku – spolu zaspievali coververziu legendárnej piesne Jany Belákovej „Povedz mi, otec“.

„Dobrí otcovia sú hrdinovia všedných dní… sú soľou života“ – je motto kampane, ktorej poslaním je verejne oceniť a celospoločensky poďakovať otcom za ich starostlivosť, podporu, záujem a lásku. Vyzdvihnúť hodnotu dobrého otcovstva pre šťastie dieťaťa a jeho matky, pre prosperitu komunity a spoločnosti. Viac na: www.dobriotcovia.sk a fanúšikovskej stránke kampane na Facebooku s rovnakým názvom „Slovensko potrebuje dobrých otcov.“

Ocenenie TOP Dobrý otec 2015 získal Martin Valihora
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM