Marcel Mojžiš Krimi

Obrovské kolóny: Na R1 do seba vpálili kamióny!

AKTUALIZOVANÉ! Prejazd rýchlostnou cestou R1 poriadne skomplikovala zrážka kamiónov. K tej došlo v utorok ráno na hlavnom ťahu zo Zvolena do Banskej Bystrice. Takmer okamžite po nehode nákladiakov sa na ceste začali tvoriť niekoľkokilometrové kolóny.

K naozaj netradičnej zrážke dvoch kamiónov došlo o štvrť na osem ráno. Nehoda sa stala na rýchlostnej ceste R1 v smere zo Zvolena na Banskú Bystricu. Za všetkým stojí chyba vodiča jedného z nákladiakov.

Ten nedodržal bezpečnú vzdialenosť a po tom, čo pred ním idúci kamión prudko spomalil, do zadnej časti nákladiaku nabúral „Nehodu zapríčinil 59-ročný vodič Skanie s prívesom z okresu Nové Zámky, ktorý nedodržal bezpečnú vzdialenosť,“ povedala pre portál www.zvolen24.sk krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

[blockquote]A tak hoci vodič šliapol na brzdu po tom, keď videl, čo sa pred ním deje, svoj niekoľkotonový kolos už nedokázal zabrzdiť a vrazil do kamióna značky Volvo, za ktorého volantom sedel 39-ročný vodič z Topoľčian. Nehoda si našťastie nevyžiadala žiadne vážne zranenia. Pri nešťastí vznikla škoda zhruba 12 000 eur. //„Alkohol u ani jedného z vodičov nebol zistený,“ //dodala Mária Faltániová.[/bloc­kquote] Zrážka nákladiakov, ku ktorej došlo prvý raz v histórii cesty R1 však poriadne skomplikovala dopravu. Nehoda a odstraňovanie jej následkov takmer zablokovala jazdný pruh od Zvolena do Bystrice. Doprava na dotknutom úseku bola výrazne spomalená a na mieste sa tvorili dlhé kolóny. Prejazd rýchlostnou cestou narušil aj požiar kamiónu. [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.130598_Dra­ma-na-dialnici:-Z-kamiona-slahali-plamene!]Viac si pozrite TU![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM