Ivana Kováčiková Rôzne

Obľúbený trh prinesie hudobnú burzu aj čítačku kníh. V Bystrici nakúpite priamo od tvorcov

Jedinečný trh sa v Banskej Bystrici vždy teší veľkému záujmu ľudí z blízkeho i širokého okolia. Teraz opäť ponúkne ručne vyrábané darčeky a tvorivé dielne, v ktorých si ich výrobu budete môcť aj sami vyskúšať. A nebudú chýbať ani viaceré novinky!

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený trh prinesie hudobnú burzu aj čítačku kníh. V Bystrici nakúpite priamo od tvorcov
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Priestory Záhrady CNK v Benického pasáži sa opäť stanú dejiskom tradičného Trhu v záhrade. V sobotu 4. júna 2016 ručne robené výrobky prinesú viacerí domáci predajcovia. „Zbojkotujme trochu každodenný fenomén nákupných centier a podporme spoločne ľudí, ktorí svoje produkty vyrábajú a predávajú s láskou a pokorou,“ uvádzajú organizátori.

Tento krát vás čaká trh v novom šate, s pestrejšou ponukou, obohatený o Hudobnú burzu – platne, kazety, cédečká. V čase od 10:00 do 18:00 na bude čakať pestrá paleta kreativity a originality v podobe jedinečných HOMEMADE A HANDMADE produktov. Šikovný výrobcovia sa radi podelia o svoje skúsenosti a nápady a možno vás aj inšpirujú k vlastnej tvorbe. Ponúkaných kategórií bude neúrekom, prírodná kozmetika, šperky, dekorácie, umelecké predmety a úžitkové predmety, hudobné nástroje, oblečenie a iné rôznorodé „čačky“.

„Stráviť tu môžete aj celý deň, hladní určite neostanete. Pre najmenších a menších je v poobedných hodinách pripravená čítačka, pre veľkých „Artforum novinky“.Tvorivú aktivitu si budú návštevníci môcť vyskúšať aj cez výrobu odznakov s vlastným návrhom dizajnu či na Stencil workshope po skončení trhu. Nákupnou horúčkou vás v rytme chilloutu bude sprevádzať DJ Deepologic,“ dodali organizátori akcie so slovami, že trh zavŕši veľkolepou hudobnou LP session v podaní domácich aj zahraničných DJ-ov.

Čítajte tiež:

Kúpalisko v Bystrici odhalilo ceny vstupného. Koľko bude stáť a aké zľavy sú pripravené?

Kam za zábavou cez posledný májový víkend? Jeden klik a akcie v Bystrici máte ako na dlani

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM