Jakub Forgács Futbal

Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica zháňa rozhodcov. Šancu dáva chlapcom aj dievčatám

Baví vás futbal a chceli by ste pôsobiť ako aktívni arbitri? Potom neprehliadnite túto ponuku!

Ilustračný obrázok k článku Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica zháňa rozhodcov. Šancu dáva chlapcom aj dievčatám
5
Galéria
Zdroj: Oblastný futbalový zväz BB

Marcový nábor nových futbalových rozhodcov a rozhodkýň dopadol úspešne. Z dvanástich prihlásených záujemcov si dnes už takmer polovica pravidelne oblieka dres rozhodcu. Komisia rozhodcov Oblastného futbalového zväzu Banská Bystrica opäť dáva priestor všetkým tým, ktorí by chceli pôsobiť ako aktívni arbitri. Stačí mať blízko k športu a chuť učiť sa nové veci. Informuje o tom Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica.

Posilniť rozhodcovskú partiu môžu chlapci aj dievčatá vo veku od 15 rokov (vrátane). Prihlásiť sa môžu do konca júla 2019 na tel. č. 0915 565 244 (E. Gemzický) alebo prostredníctvom mailu kr.obfzbb@gmail.com.

„Hľadáme študentov, aktívnych, ale aj bývalých futbalistov, ktorých baví šport a majú chuť stať sa futbalovými rozhodcami. Všetkým záujemcom zabezpečíme bezplatné vstupné školenie, ktoré bude začiatkom augusta. Po absolvovaní kurzu dostanú potrebnú výstroj,“ hovorí aktívny ligový rozhodca Erik Gemzický, predseda Komisie rozhodcov Oblastného futbalového zväzu Banská Bystrica.

Byť futbalovým rozhodcom znamená okrem posudzovania faulov a gólov aj spoznávanie nových miest a ľudí. Nováčikovia začínajú rozhodovať od najnižších súťaží, aby získané teoretické vedomosti vedeli stopercentne zúročiť na futbalovom trávniku. „Verím, že aj tentokrát sa prihlási z Banskej Bystrice, Brezna a okolia veľa mladých nádejných talentov. Tešíme sa na každého, kto rozšíri našu rozhodcovskú partiu,“ dopĺňa Gemzický.

Foto: ilustračné

Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica hľadá rozhodcov
5
Galéria
Zdroj: Oblastný futbalový zväz BB
Zdroj: Oblastný futbalový zväz BB
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM