Katarína Oravská Rôzne

Obchodné centrum v Brezne sa začne stavať už v auguste: Vieme, ako bude vyzerať

Nové obchodné centrum bude mať strategickú polohu. Vyrastie totiž v centre mesta v blízkosti zastávky mestskej hromadne dopravy. Do nášho mesta prinesie nielen nové nákupné možnosti.

Ilustračný obrázok k článku Obchodné centrum v Brezne sa začne stavať už v auguste: Vieme, ako bude vyzerať
Zdroj: Dnes24.sk

Na najlepšom mieste

Plocha v centre mesta, ktorá v súčasnosti slúži ako parkovisko a svoje miesto si tu našiel aj stánok s rýchlym občerstvením sa onedlho premení na obchodný komplex akého u nás niet. Vybudovať túto stavbu sa rozhodla firma OP Centrum. Výber umiestnenia nie je náhodný. „Spoločnosť OP Centrum sa primárne zaoberá budovaním siete kvalitných priestorov pre obchod a služby, ktoré umiestňuje výlučne na najlepšie pozície v centrách stredne veľkých miest,“ povedal Peter Šebo zo spoločnosti OP Centrum. Ako ďalej uviedol pozícia je atraktívna neustálym tokom ľudí. „Pozemok na ul. ČSA spĺňa všetky naše predstavy o vhodnom umiestnení a možnostiach riešenia obchodného centra mestského tipu,“ doplnil Šebo.

Raj pre nákupných maniakov

Stavať sa začne už v auguste tohto roka. Ukončenie výstavby je naplánované na jeseň budúceho roka. Na ploche 2 500 štvorcových metrov má byť 20 obchodov a 24 vlastných parkovacích miest. Čo prinesie Brezňanom nové obchodné centrum podľa spoločnosti OP Centrum, ktorá ho realizuje? „Významné skvalitnenie nákupných možností,“ myslí si Šebo.

Môže priniesť nové pracovné miesta

Budúce obchodné centrum by mohlo do mesta priniesť aj nové pracovne pozície. Treba venovať pozornosť dopytu po pracovníkoch. „Začiatkom roka 2014 budú nájomníci hľadať personál, vylepia oznamy na výklady, resp. treba sledovať inzerciu v tomto období,“ konštatoval Šebo z OP Centra.

Vizualizácie: OP Centrum

OC Brezno
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM