Jakub Forgács Rôzne Správy

O titul NAJ obec bojujú aj dedinky z okolia Bystrice. Týmto 3 sa zatiaľ darí najlepšie

Aj vy môžete zahlasovať za najkrajšiu obec v našom regióne. Pozrite, ktorí traja zástupcovia z nášho okresu sú zatiaľ na najvyšších priečkach.

Ilustračný obrázok k článku O titul NAJ obec bojujú aj dedinky z okolia Bystrice. Týmto 3 sa zatiaľ darí najlepšie
Zdroj: TASR

Internetový portál Slovakregion aj tento rok vyhlásil súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska. Odštartovala prvého apríla. My sme nahliadli na aktuálny stav dediniek v okolí Bystrice. Zahlasujte za tú vašu naj.

V zozname je 2 785 dediniek, na úplne prvom mieste je zatiaľ obec Sedliacka Dubová, za ňou sa nachádzajú Smižany a prvú trojicu uzatvára dedina s názvom Nižná.

Naj z Bystrického okresu

Zaostrili sme na obce z nášho okresu. Najvyššie z nich sa v priebežnom rebríčku drží Malachov, ktorému v konkurencii takmer 2 800 obcí patrí 92. miesto. 308. priečka patrí dedine Špania Dolina a na 408. mieste sa nachádzajú Poniky.

Ako sa zapojiť do hlasovania?

Do konca súťaže je však ešte ďaleko, a tak aj vy svojím hlasom môžete prispieť k umiestneniu vašej obľúbenej obce. Zahlasovať za niektorú z nich môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať však môžu len registrovaní užívatelia, ktorí kompletne vyplnia registračné údaje.

Víťazom sa stane dedinka, ktorá počas trvania súťaže získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky súťaže budú známe 6. novembra tohto roku. Sledujte nás preto aj na našom facebookovom profile.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM