Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o tragickej udalosti: Smrť mladej Bystričanky už vyšetruje polícia

Podľa slov polície mala byť mladá žena na návšteve u svojho známeho v neďalekej obci v okrese Banská Bystrica, pričom sa jej mal v ranných hodinách náhle zhoršiť zdravotný stav.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o tragickej udalosti: Smrť mladej Bystričanky už vyšetruje polícia
Zdroj: TASR

Vo štvrtok (6.6.) v skorých ranných hodinách boli policajti vyslaní do miestnej časti Uhlisko v Banskej Bystrici na preverenie oznámenia o úmrtí mladej 18-ročnej ženy z Banskej Bystrice. Informovali o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková o prípade, o ktorom sme vám prvé informácie priniesli už ráno.

„Podľa doteraz zistených informácií mala byť mladá žena na návšteve u svojho známeho v neďalekej obci v okrese Banská Bystrica, pričom sa jej mal v ranných hodinách náhle zhoršiť zdravotný stav,“ uviedla Kováčiková.

„Muž (46), u ktorého bola na návšteve mal mladú ženu naložiť do svojho vozidla a viesť ju do nemocnice. Počas cesty telefonoval na linku 112 s tým, že im opísal situáciu a žiadal sanitku rýchlej zdravotnej pomoci, aby mu išla naproti, pričom sa so sanitkou stretli na parkovisku na Mičinskej ceste, kde však už 18-ročná žena nejavila známky života,“ pokračovala policajná hovorkyňa.

Na miesto bol podľa slov polície privolaný súdny lekár, ktorý nariadil vykonať súdnu pitvu. „Presná príčina smrti mladej Banskobystričanky bude známa až po vykonaní pitvy. Bližšie okolnosti prípadu sú predmetom ďalších vyšetrovacích úkonov,“ dodala Kováčiková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM