Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o tragickej nehode v Bystrici: Polícia prehovorila, bol v tom alkohol? FOTO

Jednou z dôležitých informácií, ktorá sa polícii dostala zo súdneho lekárstva, je potvrdenie prítomnosti alkoholu v krvi vodiča. Čo ukázal výsledok?

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o tragickej nehode v Bystrici: Polícia prehovorila, bol v tom alkohol? FOTO
5
Galéria

Vo štvrtok sme vás informovali o tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách na ceste v smere od Kyjevského námestia na Poľnú ulicu v Banskej Bystrici. Polícia v piatok zverejnila nové informácie.

Vyšetrovanie tragédie

„Záchranné zložky po príchode na miesto nehody našli na ceste pri vraku zdemolovaného osobného auta, ležať bezvládne telo 38-ročnej ženy a vo vozidle zakliesneného 26-ročného vodiča, ktorému sa už pomôcť nedalo,“ uviedli muži zákona so slovami, že zranená žena bola so zraneniami prevezená do nemocnice.

"Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ako aj súdny lekár. Od začiatku vyšetrovania tragédiu začali prebiehať viaceré úkony smerujúce k objasneniu príčin a zisteniu bližších okolností vzniku nehody, pokračovali policajti.

Bol opitý?

„Jednou z dôležitých informácií, ktorá sa polícii dostala zo súdneho lekárstva, je potvrdenie prítomnosti alkoholu v krvi vodiča,“ uviedli v piatok krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

„Pri súdnej pitve bolo zistené, že v čase nehody mal 26-ročný muž v krvi viac ako dve promile alkoholu,“ povedali k výsledku pitvy.

Zábery z miesta tragickej nehody nájdete v priloženej fotogalérii. Sú však len pre silné povahy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

V OBRAZOCH: Zábery z miesta tragickej nehody v Bystrici
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM